YAKLAŞAN OYUNLAR / İstediğiniz Her Şey

Reji Asistanı ve Afiş Tasarım: Cansu Güçlü

Işık ve Ses Tasarım: Çetin Tunca

Kısa Film Görüntü Yönetmeni: Murat Ertürk

“Gerçekliğin ötesine geçen kurgu, kurgunun ötesine geçen gerçeklik. Herkes herkesin ötesine geçiyor. Bu bir çeşit kendini aşmadır” En sıkıştığınız anda her şeyi bırakmaya karar vermek mi yoksa oradan yeni bir hayatın filizlenmesine imkan tanımak mı? Oyun yazarı Lucie Arnaud’nun kariyeri, artık eski günlerinden uzakken hiç ummadığı bir anda alt komşusu Thomas Moreau’nun kapısını çalmasıyla değişecek mi? Hayatın olağan akışında başımıza gelen şeyler belki de bir sürprizin habercisidir.  Kim bilir hatta “gökyüzünde uçan bir pizza” görürseniz bunu olağan karşılamak gerekir.

LudensArt’ın ilk prodüksiyonu olan ve Tiyatro Gaia bünyesinde sahnelenen “İstediğiniz Her Şey” 30 Mart 2024 Cumartesi günü Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği (KUMED) KoçPera’da seyirci ile buluşuyor. KUMED yararına sosyal sorumluluk hedefiyle oynanan “İstediğiniz Her Şey” oyununda Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nden rol arkadaşları Aslı Karagözoğlu Çelik ve Enver Murat Güçlü yıllar sonra tekrar aynı sahneyi paylaşıyor. Oyunun rejisörlüğünü tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Barış Özgenç üstleniyor.

“Bu yapıtın sahnelenme hakkı yazarlar Alexandre DE LA PATELLIÈRE & Matthieu DELAPORTE temsilcisi Agence Drama-Suzanne Sarquier-Paris (France)’in Türkiye temsilcisi ve Çevirmen Cansel ELÇİN’İN Telif hakları ONK Ajans Fikir ve Sanat Eserleri’den devralınmıştır.”

TARİH: 18 MAYIS CUMARTESİ 20:00

Yer: KUMED KoçPera Divan Brasserie Beyoğlu 5. Kat

LudensArt ve Tiyatro Gaia olarak oyunumuzun sahnelenmesi için Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne katkılarından, Koç Üniversitesi ve Divan Brasserie Beyoğlu’na desteklerinden dolay çok teşekkür ederiz.

Dış Sesler: Barış Özgenç, Hazal Güneş Özkan

Kısa Filmde Oynayanlar: Aysun Demir, Ayşe Kurtel, Barış Özgenç, Cansu Güçlü, Hazal Güneş Özkan, Murat Ertürk, Selma Özkan, Ufuk Kurtuldu, Yasemin Ertorun

Barış Özgenç:

Marmara Üniversitesi Tarih Bölümü mezunudur. 1996’da Tiyatro Manga’nın kuruluş sürecinde yer aldı ve 2000’e kadar oyunculuğunu yaptı. Daha sonra sırasıyla Arama Tiyatrosu ve Kuru Sıkı Doğaçlama Tiyatro Topluluğu’nda yer aldı.  Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) yapımı Bir Alaturka Hikayet – Raif ile Letafet ve Ekip Kafile yapımı Generallerin Beş Çayı oyunlarında rol aldı. LudensArt Kültür Sanat – Tiyatro Gaia’da kapsamında İstediğiniz Her Şey oyununun yönetmenliğini üstlendi. 2000 yılında başladığı seslendirme oyunculuğunu ise halen profesyonel olarak sürdürmektedir.

Aslı Karagözoğlu Çelik:

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Columbia Üniversitesi Hukuk yüksek lisans mezunudur. Üniversitede Koç Oyuncuları’nda Ahmet Levendoğlu ile 4 yıl boyunca çalıştı ve birçok oyunda rol aldı. Bir yandan hukuk ve uyum alanında çeşitli hukuk büroları ve şirketler bünyesinde kariyerine devam ederken gönüllü olarak tiyatro çalışmalarını da sürdürdü. Tiyatro Karnaval bünyesinde Bahar Noktası ve Yolcular oyunlarında ve Kumbaracı 50 “19.30 İş Çıkışı Tiyatro” bünyesinde Kasaplığın El Kitabı oyununda rol aldı. Hala iş hayatına devam ederken, bir yandan da Kumbaracı 50 “19.30 İş Çıkışı Tiyatro” bünyesinde ve LudensArt Kültür Sanat – Tiyatro Gaia bünyesinde de İstediğiniz Her Şey oyunuyla oyunculuk çalışmalarına devam ediyor.

Enver Murat Güçlü:

Koç Üniversitesi Sosyoloji ve İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji yüksek lisans mezunudur. Koç Oyuncuları’nda Ahmet Levendoğlu ile 5 yıl boyunca çalıştı ve birçok yapımda rol aldı. Kurucularından olduğu Tiyatro Nefes’te Profesyonel ve Uçurtmanın Kuyruğu oyunlarında oynadı. 2006 yılından bu yana profesyonel olarak seslendirme oyunculuğu yapıyor. Sanat, içerik Yönetmeni ve organizatör olarak birçok kurumda çalıştı. LudensArt Kültür Sanat’ı 2023 yılında Suzan Acun İlhan ile birlikte kurdu. LudensArt Kültür Sanat – Tiyatro Gaia bünyesinde İstediğiniz Her Şey oyunuyla oyunculuk kariyerine devam ediyor.