KUMED 2015 Yılbaşı Partisini Sundu

Temmuz 31, 2019

Koç Üniversitesi Mezunları, 27 Aralık’ta KoçPera’da gerçekleşen Odeon Series vol3. 2015 Yılbaşı Partisinde bir araya geldi.

Yaklaşık 400 mezunumuzun katıldığı gecede, içki sponsorluğunu Efes ve Mey İçki, organizasyon sponsorluğunu Yapı Kredi Bankası ve Mediamarkt üstlendi.

DJ Style-ist’in seçtikleri okul zamanımızın Odeon Partilerinin ruhunu yakaladı ve eski okul günleri hatırlattı.

Lezzetli kokteyller ve Divan ikramlarıyla renklenen gecede, parti görselleriyle yapılan selfie’ler, eski dostları görmenin keyfiyle daha da renklendi. Babylon ve Divan’ın davetiyeleri hediye çekilişinde kazananları mutlu etti. Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu’nun da eksiksiz katıldığı gecede, derneğimize birçok yeni üye girdi.

Yeni mekanımız KoçPera’da yapılacak birçok aktivitenin ilklerinden olan Yılbaşı Partimiz, burada bir araya gelmenin ne kadar keyifli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı.

Geceye katılımıyla renk katan ve bu eğlenceyi kaçıran tüm mezunlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz.

Gecenin eğlenceli ve renkli kareleri için lütfen tıklayın.