Mezun Panelleri’nde tecrübelerinizi paylaşmak ister misiniz?

Ocak 22, 2018

Öğrencilerimizle hikayenizi paylaşmak, edindiğiniz tecrübeleri anlatmak isterseniz sizleri önümüzdeki dönem üniversitemize davet ediyoruz.

Mezunlarla İlişkiler Ofisi olarak Kariyer Gelişim Merkezi ile birlikte, mezunlarımızla öğrencilerimiz arasındaki dayanışmayı kuvvetlendirmek, öğrencilerimizin mezunlarımızın tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla her dönem çeşitli konularda mezun panelleri düzenliyoruz.

Önümüzdeki dönem de aşağıdaki konularla ilgili paneller düzenleyeceğiz:

– Perakende satış (Retail) sektöründe kariyer
– Start-up firmalarda kariyer
– Sanat, Kültür ve Tarih alanlarında kariyer
– Psikoloji ve Sosyoloji alanlarında kariyer

Bu sektörlerde çalışan ve öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşmaya gönüllü mezunlarımız bize ulaşabilirler. Sizleri bir zamanlar öğrencisi olduğunuz okulunuzda panelist olarak ağırlamak ve öğrencilerle bu sıcak ve keyifli ortamı hep birlikte paylaşmak bizleri çok mutlu edecektir.

Etkinliklerimize panelist olarak katılmak isteyen mezunlarımızdan bizimle mezun@ku.edu.tradresinden iletişime geçerek, hangi panelimizde panelist olarak yer almak istediklerini belirtmelerini rica ederiz.