Eğitimde fırsat eşitliğinin en büyük destekçileri olan Koç Üniversitesi mezunları, geleceğe armağan ettikleri yirmi öğrenci ile 9 Ekim Çarşamba günü KoçPera’da bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl mezunların destekleri sayesinde on sekiz Anadolu Bursiyeri’ni Koç Üniversitesi’ne kazandırmıştık. Bu yıl aramıza iki yeni öğrencimiz daha katıldı ve Mezun Sınıfları Bağış Kampanyaları ile elde edilen bağışlarla toplamda yirmi öğrenci Koç Üniversitesi macerasına başladı. Bu yıl Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası’nda hedefine ulaşarak iki yeni Anadolu gencini üniversitemize katılmasını sağlayan sınıflarımız; 2014 Mezunları ve Deutsche Bank’ta Çalışan Mezunlar oldu.

Geçen yıl mezunların desteği ile Koç Üniversitesi’ne katılan öğrenciler, geçen bir yıl boyunca neler yaptıklarını ve üniversite hayatları sonrasında elde ettikleri kazanımlarını mezun destekçileriyle paylaştı. Mezunlarımız için “Gurur Gecesi” olarak adlandırdığımız bu etkinlikte iki yeni bursiyerimiz ve bağışçı mezunları sohbet ederek tanışma imkanı buldular. Yirmi öğrencimizin ve etkinliğe katılım sağlayan tüm mezunlarımızı heyecanlandıran bu buluşmada çekilen kura sonucu 2014 Sınıfı Bursiyeri Adanalı Çağla Ünveren olurken Deutsche Bank Mezunları Bursiyeri ise Sivaslı Hanım Taştan oldu.