Koç Üniversitesi mezunları yaşam boyu öğrenmeye “Hocalardan Dinleyelim” etkinlikleri ile devam ediyor. Her dönem çeşitli konularda düzenlenen “Hocalardan Dinleyelim” etkinlikleri; okulumuzda görev alan alanında uzman akademisyenlerce disiplinlerarası bir anlatımla gerçekleşiyor. Koç Üniversitesi’nde aktif olarak ders veren öğretim görevlilerimiz kendi uzman oldukları alanlardaki bilgi ve deneyimlerini bu etkinlikte mezunlarımızla paylaşıyor. Yaşam boyu öğrenen, gelişen ve büyüyen Koç Üniversitesi camiası hep birlikte entelektüel bilgi birikimini arttırıyor.

27 Ekim Salı Günü yeni dönemin ilk Hocalardan Dinleyelim etkinliği, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Önok’un katılımıyla gerçekleşti. Hukuk Devletine Tehdit “Düşman Ceza Hukuku” Anlayışı konu başlıklı Hocalardan Dinleyim etkinliğine mezunların yanı sıra Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencileri de katıldı. Etkinlik sonunda gerçekleşen soru-cevap bölümünde mezunlarımız sorularını Dr. Murat Önok’a doğrudan yöneltme fırsatı buldu.

Gelecek Hocalardan Dinleyelim etkinlikleri için KÜME’de takipte kalın.