Koç Üniversitesi’nin en önemli paydaşları kuşkusuz mezunlarıdır. Mezunlarımızın bir camia kültürü oluşturmasını ve bu kültürle birlikte fayda yaratmasını çok önemsiyoruz.  Çok genç bir üniversite olmamıza karşın ülkemizin hemen hemen her bölgesinden bir genci mezunlarımızla destekleme başarısını gösterdik. Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası ile birlikte “Bir Olan” mezunlarımız sayesinde üniversitemizin sıralarında 22 Anadolu gencimiz yer alıyor. Her ne kadar gidilecek daha çok yolumuz olsa da, iyi bir gelecek hayalimize ortak olan mezunlarımızın olduğunu bilmek üniversitemiz ve ülkemiz adına umut verici.

Koç Üniversitesi’nin değerini, üniversite sıralarından geçen sizlerden daha iyi kimse bilemez. Koç Üniversitesi’nin değerini bilen ve Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası ile Anadolu gençlerine bu değerli eğitim olanaklarının kapısını aralayan mezunlarımızdan bazılarının sizler için mesajları var.

Bağış Yap