Mezunlar Derneğimizin işleyişi, yapısı ve amaçlarıyla ilgili bilgiler verdiğimiz geceyi KÜMED Genel Sekreterimiz Nazlı Zerin Falay’03’ın moderatörlüğünde panel şeklinde gerçekleştirdik. Yönetim kurulu başkanımız Serhan Vardarlı’03, bir önceki dönem başkanımız Seçil Kınay’04, başkan yardımcımız Nur Erdem Özeren ’04 ve yazmanımız Begüm Yalçın’08 mezunlarımızın sorularını cevapladılar. Katılımcılarımızdan aldığımız güzel fikirlerle gözlerimiz parladı ve büyük bir heyecanla KUMED için yeni hedefler belirleyerek yeni içerik çalışmalarımıza başladık bile!

KÜMED olarak amacımız; birbirine kenetlenmiş 12000 mezun ve 5000’e yakın dernek üyemizle, Türkiye’de öncü ve etkin bir Mezunlar Derneği yaratmak. Sizleri de KoçPera’da gerçekleştirdiğimiz dernek faaliyetlerimize katılmaya, profesyonel ve sosyal olarak KÜMED’e katkı sağlamaya, düzenli aidat ödemeye ve bağışlarınızla sosyal sorumluluk projemiz Anadolu Bursiyerleri Bağış Fonuna destek vermeye davet ediyoruz.

Gönüllü temsilcimiz olmak, komite çalışmalarımıza destek vermek ve özlediğiniz üniversite günlerinin ruhunu hep birlikte tekrar yakalamak için alumni@ku.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Hep birlikteyiz, KÜMED'deyiz!

KUMED Tanıtım Gecesi'ne katılan değerli mezunlarımız ve son sınıf öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Etkinliğin fotoğrafları için tıklayın.