KUMED Sohbetleri: Neslihan Tombul İle Covid-19 Döneminde Aile Şirketleri

Mayıs 22, 2020

Neslihan Tombul ile Covid-19’un aile şirketleri üzerindeki etkilerini ele alıyoruz. Etkinliğimizde Neslihan Tombul’un öngörülerini ve analizlerini dinleme şansı bulacak, benzer deneyimleri yaşayan mezunlar olarak deneyimlerimizi paylaşabilecek ve Neslihan Hocamıza sorularımızı yöneltebileceğiz.

Etkinliğimizin moderasyonunu Münevver Eröz’98 (CFO@BELBİM A.Ş. & Eski KUMED YK Başkanı) üstlenecek.

Hepsi ve çok daha fazlası için sizleri 19 Mayıs Salı günü, saat: 17:00‘da Zoom adresimize bekliyoruz.

*Etkinliğimizin Zoom Linki tüm katılımcılarımızla 19 Mayıs sabahı paylaşılacaktır.

#KUMEDontheWEB #EvdeKoçluVar #KUMEDSohbetleri

Neslihan Tombul Hakkında:

Profesyonel hayatta 35 yılın üzerinde deneyime sahip Neslihan Tombul, ailesinin tekstil firmasında başladığı kariyerine, uluslararası finans ve bankacılık sektöründe devam etmiştir. Başarılı bir bankacılık kariyerinin ardından 2009 yılında Türkiye’de teknoloji kökenli girişimleri destekleyen Venture Capital Fund’ı kurmuştur. Ardından kariyerine kurumsal firmalarda devam eden Tombul, yiyecek-içecek, inşaat, enerji ve bankacılık sektöründe birçok pozisyonda görevler aldı. Şu anda Vakıfbank International, Tofaş, PETKİM ve Alarko Holding yönetim kurullarında bağımsız üye olarak yer almakta ve Risk, Denetleme ve Yönetim konularıyla ilgilenmektedir.

Kariyeri boyunca aile şirketleriyle ilgili çalışmalar sürdüren Tombul, 2014 yılından beri Cambridge Family Enterprise Group firması aracılığıyla üst düzey danışmanlık vermekte; aynı zamanda Harvard Business School’un yönetici eğitim programında rol sahibi olarak aile şirketlerinde nesiller arası iletişim ve sürdürülebilirlik modellerini çalışmakta ve öğretmektedir. 2016 yılından beri de üniversitemizde Management and Best Practices in the Family Enterprise dersini veren Neslihan Tombul, aynı zamanda ARIT, YPO-WPO, TEGV, ABFT gibi kâr amacı gütmeyen kuruluşlara katkıda bulunmaktadır. Lisans öğrenimini Rutgers University’de, yüksek lisans öğrenimini de The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University programında tamamlamıştır. Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Azeri dillerini konuşmaktadır.