Bursa, İzmir, Eskişehir, Denizli, Ankara, Münih ve Bakü’de yaşayan Koç Üniversitesi mezunları, 2023 yılının ilk çeyreğinde “Yurt Dışı ve Yurt İçi Şehir Buluşmaları” kapsamında bir araya geldi.

Mezun temsilcilerimizin yardımlarıyla organize ettiğimiz “Yurt Dışı ve Yurt İçi Mezun Buluşmaları” İstanbul dışında yaşayan mezunlarımızın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan mezunlarımız bir araya gelerek birbirleriyle tanışma ve sosyalleşme imkanı buluyorlar. Okullarını ve birbirlerini özleyen Koç Üniversitesi mezunları, organize olarak yaşadıkları şehirde veya yakındaki bir kentte buluşmalar düzenliyorlar. Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği’nin iletişim ve duyurular konusunda destek vermesi ile daha çok mezunumuzun bu tarz etkinliklerden haberdar olması sağlanıyor.

Bu buluşmalarda emeği geçen tüm mezun temsilcilerimize ve bu buluşmalara katılım sağlayarak camia kültürüne büyük destek veren tüm mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.