Mayıs ayının heyecanla beklenen etkinliği Yaza Merhaba Partisi yine KoçPera’da mezunlarımızın yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Bu keyifli geceyi 2003 mezunumuz, Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Meltem Ersoy anlattı.

Mayıs sonu her zamanki gibi mezunlarımızın da derneğimizin de iple çektiği bir dönem. Bu yıl da 26 Mayıs gününde keyifle, yaza merhaba partisi için bir araya geldik. Katılımın çokluğu dernekte hepimizin coşkusunu artırdı ve keyifsiz bir kış döneminde sonra, hep beraber ortak enerjimizden beslenip mutlu bir yaz geçirmeye hazır hale geldik.

Eski, yeni mezunlar KoçPera’nın güzel terasında kaynaşır, sohbet ederken, müzik ve eğlence geç saatlere kadar devam etti. Sponsorlarımız GAP, Algida ve Babylon Kilyos’un desteğiyle, bolluk içinde, içimize sinen bir parti organize edebildik. SAK çok önem verdiğimiz karşılama ve mezunlarımızla iletişim tazeleme konusunda bize harika destek verdi. Mezunlarımızdan firmalarının standıyla aramıza katılanlar da oldu.

Gittikçe büyüyen bir ağ olmak, üniversitenin ruhunu yaşatmak, güzel günleri hatırlamak ve yenilerini oluşturmak hepimizi çok mutlu ediyor. Sıkça, organizasyonlarımızda beraber olmak dileğiyle, mutlu yazlar sevgili KU ailesi.

Meltem Ersoy’03

Fotoğraf albümü için tıklayın.