KUMED Sohbetleri: Prof. Dr. Hakan Ürey ile Akademi Hayatı, Çalışmaları ve Güncel Konular Üzerine

Nisan 30, 2020

Mühendislik Fakültemizin sevilen hocalarından Prof. Dr. Hakan Ürey’le KUMED Sohbetleri’nde buluşuyoruz.

Hocamızın Koç Üniversitesi’ndeki anıları ve akademik yolculuğunu dinleyeceğimiz güzel bir sohbetle hasret gidermek, aynı zamanda Girişimcilik, Patent, Araştırmanın Teknoloji Ticarileştirmesi ile COVID-19 Sonrası Teknoloji ve Yeni Dünya Düzeni konuları üzerine bilgi paylaşımında bulunmak için mezunlarımızı bekliyoruz.

Etkinliğimizin moderasyonunu Elektrik Elektronik Mühendisliği Lisans ve Yüksek Lisans Mezunumuz ve KUMED Yönetim Kurulu Üyesi Hazal Er’13 üstlenecek.

Sadece mezunlarımıza açık olacak bu etkinliğin gerçekleşeceği bağlantı mezunlarımızla 2 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da paylaşılacaktır.