Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü mezunlarımız, hocalarımız ve son sınıf yüksek lisans öğrencilerimizle 19 Ekim akşamı KoçPera’da buluştular. Okulumuzla ilgili heyecan verici haberlerin de paylaşıldığı bu güzel geceyi Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü Direktörü Levent Demirel anlattı.

"Koç Üniversitesi Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü’nün mezunlarla buluşma toplantılarından ilkini öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve enstitü çalışanlarımız ile birlikte gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadık. Bu ilk toplantıya göreceli küçük bir grup katıldı. Buna rağmen, 2004’den 2016’ya hemen her seneden ve her programdan mezunumuz vardı. Önümüzdeki senelerde daha çok mezunumuzu bu buluşmalarda görebilmeyi diliyoruz. Bunun yanında, bizler için yol gösterici olacak mezuniyet sonrası deneyimlerini öğretim üyelerimiz ve tez yazma aşamasındaki öğrencilerimizle paylaşmaları için mezunlarımızı paneller, seminerler, çalıştaylar kapsamında kampüse getirebilmeyi de planlıyoruz.”