Koç Üniversitesi, profesyonellere yönelik sunduğu yüksek lisans programlarıyla hızla gelişen uzmanlık alanlarında ileri düzeyde eğitim imkânı sunuyor. Katılımcıları bilinçli kararlar almaya hazırlamak üzere akademik bilgiyi iş dünyasındaki uygulamalarla harmanlayan yüksek lisans programları öğrencilere kariyer ufukları açıyor.

Çalışanlara yönelik tasarlanan ve profesyonel iş hayatına önemli bir yatırım olarak öne çıkan yüksek lisans programları arasında MBA, Executive MBA, Finans, Veri Bilimi, Siber Güvenlik, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Kamu Hukuku ve Özel Hukuk, Uygulamalı Kamu Politikaları ve Klinik Psikoloji’nin yanı sıra Türkiye’de ilk ve tek program olan Uluslararası İşletme Yüksek Lisans Programı, Küresel Sağlık ve İmmünoloji yer alıyor. Programa katılan öğrenciler iş hayatında rakiplerini arkalarında bırakacak pratik iş becerileri kazanırken, hayat boyu Koç Üniversitesi’nin geniş mezun ağının da parçası haline geliyorlar.

MBA programına katılacak adaylarda en az 3 yıl, Executive MBA için en az 7 yıl iş tecrübesi aranıyor. Uluslararası İşletme programı ise 3 seneden daha az iş deneyimine sahip adayları hedefliyor. Diğer yüksek lisans programları için iş deneyimi şartı aranmıyor.

Programlarımız hakkında detaylı bilgi almak için web sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz;

İşletme Enstitüsü: https://gsb.ku.edu.tr/

Fen Bilimleri Enstitüsü: https://gsse.ku.edu.tr/

Sağlık Bilimleri Enstitüsü: https://gshs.ku.edu.tr/

Sosyal Bilimler Enstitüsü: https://gsssh.ku.edu.tr/