Mezunlar arasında büyük bir ilgiyle takip edilen ve yenileri sabırsızlıkla beklenen KUrBAĞ BULUŞMALARI’nın 5.si KoçPera’da yapıldı. Yuvarlak masa formatında yapılan etkinlik Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği yönetim kurulu üyelerimizden Mehmet Arca AKALIN’11 ve Göktuğ DUYAR’05 moderatörlüğünde gerçekleştirildi .

Etkinliğe katılan mezunlarımız oturum başlamadan önce kokteylde biraraya gelerek hasret giderdiler. KUMED Başkanı Seçil KINAY tarafından yapılan açılış konuşmasında özelikle KUMED’in iş dünyası ile ilgili yaptığı çalışmalara değinilirken, konuşma sonrasında mezunlarımızın bu konu hakkındaki yaratıcı fikirleri değerlendirildi…

Yemek servisi ile başlayan yuvarlak masa toplantısında birçok farklı sektörden danışmalık alanında çalışan mezunumuz Danışmanlık mesleğinin geçmişte karşılaştığı temel sorunlar ve bu mesleğin zaman içerisinde gelişerek farklı bir misyon edinmesi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bu meslekte uzun yıllar tecrübeli mezunlarımız, bu mesleğe yeni adım atmış mezunlarımıza deneyimlerini aktararak önemli tavsiyelerle oturuma renk kattı. Özellikle günümüz danışman profili, servis hizmetlerinin ticari boyutu ve danışmalık sektöründeki farklı uzmanlık alanları gibi konular masaya yatırıldı.

Buluşmadan son derece memnun kalan mezunlarımız, bu buluşmaların daha sıklıkla gerçekleştirilmesi konusunda geri bildirim verdi. Toplantıya gösterilen ilgi ve katılımcılarımızın orada yaptıkları çok olumlu geri dönüşlerin verdiği güçle Business & Networking ekibi olarak, mezunlarımızın iletişimlerini kuvvetlendirebilmek için yapacağımız bir sonraki etkinliğimizi de paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Pazarlama, Şirket Birleşme ve Satın Almaları, İnsan Kaynakları, Girişimcilik ve Danışmanlık alanlarının ardından mezunlar arası bağ kurma buluşmalarımıza Satış ve İş Geliştirme alanında çalışan mezunlarımız ile devam edeceğiz!

Etkinlikten fotoğraflar için tıklayınız.