Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle “Kadın İstihdamı” konulu KoçPera Talks etkinliğini düzenliyor.

10 Mart Salı günü KoçPera’da gerçekleşecek bu özel etkinlikte 2001 MBA Mezunumuz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sn. Yiğit Oğuz Duman ile Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı konuşmacı olacaklar.

Yiğit Oğuz Duman’01, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalarından bahsederek yerel yönetimde eşit fırsat yönetimi, sıradışı liderliğin gereğini yapmak ve adil ve şeffaf olmanın dayanılmaz gücü gibi konulara değinecek.

Bahar Kayserilioğlu ise KAGİDER’in çalışmalarından bahsederek Türkiye’de girişimci sayısının artması, mevcut girişimcilerin desteklenmesi için yürütülen çalışmalar ve rakamlarla Türkiye’de Kadın Girişimciliği konularında mezunlarımızı bilgilendirecek.

Ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayan bu önemli konuda bilgilenmek ve toplumsal kalkınmaya bireysek katkılarını sunmak isteyen tüm mezunlarımızı aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.