KUMED on the Web’in yeni serisi KUMED Worldwide ile yurtdışında yaşam, uyum süreçleri, merak edilenler hakkında konuşmak için YouTube canlı yayınlarımızda bir araya geliyoruz!

Prag’ta yaşayan Danışma Kurulu Üyemiz ve Eski KUMED Genel Sekreteri Nazlı Zerin Falay’03 moderatörlüğünde, Toronto’da yaşayan Atilla İlker Tuncay’09’12’nin konuk olduğu KUMED Worldwide serisinin ilk bölümü 16 Mayıs Cumartesi günü KUMED YouTube Kanalı üzerinden canlı yayınlandı.

İlker, bizim için Toronto’da yaşadığı süre içerisinde iş hayatından, sosyal hayata tecrübe ettiği pekçok  deneyimi anlatırken doğa güzellikleri hakkında da güzel kareler sundu. Sohbetimizin tamamına YouTube @kocmezunlar kanalımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Serimizin ikinci bölümünde ise konuğumuz Melbourne’da yaşayan mezunumuz Noyan Topkaya’13 olacak. Noyan, 30 Mayıs Cumartesi günü saat:15:00’te, KUMED Worldwide Moderatörü Nazlı Zerin Falay’03 ile Avustralya’da yaşam ve merak edilenler hakkında sohbet edecek.

Yurtdışında yaşamaya dair merak edilen tüm soruların da canlı yayında yanıtlanabileceği serimizi takip etmek için KÜME üzerinden kayıt oluşturmayı unutmayın!

KUMED Worldwide Ep.2 – Melbourne’de Yaşam

KUMED Worldwide serisinde Nazlı Zerin Falay’03’ün konuğu olmak ve yaşadığınız şehir ve ülkeyle ilgili merak edilenleri yanıtlamak için Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne kumed@kocmezunlar.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği