Mezunlarımız, Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası ile ülkemizin aydınlık geleceğine filiz veren tohumlar ekmeye devam ediyor. 2017 yılından bu yana mezunlar camiası için gurur verici olan bu sosyal sorumluluk hareketinin çıktılarını her yıl “Bağışçı Listesi” ile mezunlarımızla paylaşıyoruz. 2019 yılındaki destekçilerimizi görmek ve program hakkında en güncel bilgileri edinmek için 2019 Bağışçı Listesi’ni inceleyebilirsiniz.

2019 yılında destekçilerimizle Anadolu’nun çeşitli yerlerinden yirmi genci üniversitemize kazandırdık. Eğitimde fırsat eşitliği misyonuyla ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sağladık. Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası ile Anadolu Bursiyerleri Programı’nı ışık saçan bir başarı hikayesine dönüştürdükleri için tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.