Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerimiz ve mezunlarımız elde ettikleri başarılarla camiamızın gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özgür Barış Akan 2020 TÜBİTAK Bilim Ödülü’nü aldı. Prof. Dr. Sinem Çöleri ise TÜBİTAK Teşvik Ödülü’nün sahibi oldu. Son olarak Doktora mezunumuz Dr. Kaan Akşit University College London’da Doçent olarak yeni görevine başladı.
Prof. Dr. Özgür Barış Akan TÜBİTAK Bilim Ödülü’nün sahibi oldu.

Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanımız ve Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü Direktörümüz, Türkiye’de ilk kez AXA Kürsü Profesörü olmaya hak kazanan, IEEE Fellow üyesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Özgür Barış Akan’ın, gelecek-nesil kablosuz haberleşme ve sensör ağları, nano/biyo/moleküler haberleşme ve Her Şeyin İnterneti (HŞİ) konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle ülkemizin en prestijli bilim ödülü olan 2020 TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görüldüğünü duyurmaktan gurur duyarız.

Prof. Dr. Sinem Çöleri TÜBİTAK Teşvik Ödülü’nün sahibi oldu.

Koç Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sinem Çöleri’nin, telekomünikasyon alanında kablosuz sensör ağları, makineler arası kablosuz haberleşme konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne layık görüldüğünü duyurmaktan gurur duyarız.

Doktora mezunumuz Dr. Kaan Akşit yeni görevine başladı.

Koç Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği programında doktora çalışmalarını tamamlayan Dr. Kaan Akşit (Tez Danışmanı Prof. Dr. Hakan Ürey) University College London’da Doçent olarak göreve başlamıştır. Dr. Kaan Akşit’i tebrik ediyoruz.