KU®BAĞ Business & Networking Buluşmalarının dokuzuncusu FMCG sektöründe çalışan mezunları bir araya getirdi.

7 Nisan’da, Solutions sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğimize 33 mezunumuz katıldı.

Etkinliğe katılan mezunlarımız hem kendileri ile aynı çalışma alanındaki diğer Koçluları tanıdı hem de işlerinde kendilerine fayda sağlayacak şekilde networklerini genişlettiler.

Mezunlarımız “speed networking” yöntemi ile kısa sürede katılanları hızlıca ve eğlenceli biçimde tanıma fırsatı buldular.

Koç Üniversitesi öğrencileri Izzet Zakuto ve Sercan Işık, hayata geçirdikleri ve 25000’den fazla kullanıcısı olan, mobil uygulamaları Scorp’u gecede tanıttı.

Mezunlar Derneği Business & Networking etkinliklerine devam edecek. Siz de kendi çalışma alanınızda – sektörünüzde yapılacak buluşmaya katılmak ya da öncülük ederek organizasyonda pay/sponsorluk sahibi olmak istiyorsanız Mezunlar Derneği Business & Networking Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

alumni@ku.edu.tr