2005 Uluslararası İlişkiler bölümü mezunumuz Barlas Hünalp Anadolu Bursiyerleri Bağış Kampanyası’na yaptığı bağışlarla hem Anadolu’dan başarılı ve ihtiyaç sahibi bir gence destek olurken hem de bu bağışları sevdiği kişilere hediye ederek çevresine umut dağıtmış oldu.

8 Mart Kadınlar Günü bağışlarının ardından Babalar Günü’nde de bağışta bulunan Barlas’ın duygularını paylaştığı metni aşağıda paylaşıyoruz.

Sizler de bağışlarınızla Anadolu’daki başarılı ve ihtiyaç sahibi bir gencin Koç Üniversitesi’nin olanakları ile eğitim almasını sağlayabilir, bu hedefimizi çevrenizle paylaşabilirsiniz.

Anadolu Bursiyerleri Programı için tıklayın.

Bağış yapmak için tıklayın.

“İnsan bazen birilerine umut hediye etmek istiyor. Dünyamız, ülkemiz zorlayıcı günler geçirirken yarına dair umut beslemek ve bu umudu paylaşmak istiyor. Burs sertifikası hediye etmek fikri bu günlerden birinde ortaya çıktı.

8 Mart’ta çevremdeki kadınlara geleceğe dair umut veren bir hediye vermek istedim ve Anadolu Bursiyerleri programına onların adına bağışta bulundum. Hediye vermek istediklerime onlar adına katkı sağladığımı belirten birer sertifika gönderdim. Sonuç harika oldu. Herhangi bir hediyenin bir insanı bu kadar şaşırtabileceğine ve mutlu edebileceğine pek ihtimal vermezdim. Bu keyif kısa sürede bir alışkanlık haline gelmiş olacak ki babalar günü için de aynı hediyeyi hazırladım.

Şimdi beni en çok heyecanlandıran şey etrafına umut hediye etmek isteyen başkalarını bulmak ve onlar sayesinde Koç Üniversitesi’ni çok daha erişilebilir bir eğitim kurumu haline getirmek.”

Barlas Hünalp ’05

İş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyuracağız. Güzel haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.