Koç Üniversitesi’nin Anadolu’nun parlak gençlerine dokunmak için 2011 yılında başlattığı Anadolu Bursiyerleri Programı mezunlarımızın desteği ile her geçen gün daha da büyüyor. Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği iş birliği içerisinde yürütülen Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası  ile mezunlarımız, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere iyi bir eğitim alması için destekte bulunuyorlar.

Mezunlar Derneği bursiyeri olarak 2013 yılında Koç Üniversitesi’ne katılan Başak Sezgin, 2018 yılında mezun olarak mezunlar camiasının destekleri ile okuyan ilk öğrenci olmuştu. 2018 yılında ilk bursiyerini veren mezunlarımız, yine 2018 yılında el ele vererek büyük bir projenin mimarları oldular. Her mezun sınıfının bir Anadolu gencini okutması hedefi ile çıkılan yolda, on sekiz mezun sınıfı hedefine ulaşarak Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası’nın ilk yılında on sekiz öğrenciyi Koç Üniversitesi’ne kazandırdı. Geçtiğimiz yıl ise 2014 sınıfı ve Koç Üniversitesi Mezunları “Deutsche Bank Çalışanları hedeflerine ulaştı ve iki öğrenci Koç Üniversitesi’nde eğitimlerine başladı.

Mezunlarımızın destekleri ile üniversitemize katılan bursiyerlerimizi görmek için buraya tıklayınız.

Yapacağınız bağışlarla ya da sınıfınızdaki arkadaşlarınızı bu program hakkında bilgilendirerek buraya sınıfınızın adını ekleyebilir ve sınıfınızla birlikte geleceğimiz için bir ışık da siz tutabilirsiniz.