KÜ Çocuk Kitap- Seyahatler ve Kaşifler Atlası
Ekim 2021, Çarşamba

Isabel Minhós Martins’in kaleme aldığı ve Bernardo P. Carvalho’nun çizimlerinin eşlik ettiği Seyahatler ve Kâşifler Atlası’ Koç Üniversitesi Çocuk’ta (KÜ Çocuk) yayımlandı.

Yeni KUMED Genel Sekreteri Enver Murat Güçlü’08 ile Röportaj
Ekim 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2008 mezunlarından Enver Murat Güçlü ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Yeni KUMED Genel Sekreteri Enver Murat Güçlü'08'in öğrencilik yılları ve yeni görevi hakkındaki sohbetimizin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

KUMED Olağan Genel Kurul Toplantısı
Ekim 2021, Çarşamba

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 4 Kasım Perşembe saat 19:30'da İstiklal Caddesi No:181 Beyoğlu adresindeki Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde yapılacaktır.

Kitap- Girişimci Devlet
Eylül 2021, Salı

Dünyanın en etkili ekonomistlerinden biri kabul edilen Mariana Mazzucato’nun kaleme aldığı “Girişimci Devlet”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bu çalışmasında Mazzucato, devletin ekonomideki rolüne ilişkin tartışmayı ideolojiden uzak bir yaklaşımla yeni bir çerçeveye oturtmayı amaçlıyor.

Hayallerinin Peşinde İki Mezun: Soner Aydemir’12 ve İkbal Namlı’14 ile Röportaj
Eylül 2021, Salı

Oyun sektöründeki hayallerini takip eden 2012 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Soner Aydemir ve 2014 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz İkbal Namlı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Dream Games'in kurucularından olan Soner Aydemir'12 ve İkbal Namlı'14 ile oyun sektörüne giriş serüvenlerini konuştuk. Yakın zamanda ciddi bir yatırım alan Dream Games'i yakından tanımak için detayları röportajımızda bulabilirsiniz.

Koç Üniversitesi 26 ve 27’nci Dönem Mezunlarını Verdi
Haziran 2021, Pazartesi

Koç Üniversitesi’nin “26 ve 27. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni” çevrimiçi canlı olarak gerçekleştirildi

Mentor Mezun Ağı 2020-2021 Dönemi Tamamlandı.
Haziran 2021, Pazartesi

Koç Üniversitesi öğrencilerinin profesyonel hayata geçişlerini kolaylaştırmak için planan Mentor Mezun Ağı Programı, 2020-2021 Dönemi'ni noktaladı.

KUMED Gönüllüsü Kaan İnanç’19 ile E-spor Turnuvaları Hakkında Röportaj
Haziran 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi 2019 Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Kaan İnanç ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Gönüllüsü olan Kaan İnanç'19 ile Koç Üniversitesi yılları ve KUMED ile birlikte düzenledikleri Gaming Week ve oyun turnuvaları hakkında konuştuk.

Oxford İşletme Grupları Elkitabı
Haziran 2021, Çarşamba

Aslı M. Çolpan, Takashi Hikino ve James R. Lincoln’ün derlediği “Oxford İşletme Grupları Elkitabı”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bu derleme, işletme gruplarının gelişimini, stratejilerini ve kurumsal yönetimlerini irdelemeye yönelik kapsamlı ilk çalışma niteliğinde.

EuroLeague Şampiyonu Mezunumuz: Yakup Sekizkök’03 ile Röportaj
Haziran 2021, Pazartesi

Koç Üniversitesi Ekonomi mezunu ve ülkemizin basketboldaki gururu Anadolu Efes'in Yardımcı Antrenörü Yakup Sekizkök'03 ile kariyeri ve EuroLeague Kupası'nın hikayesi hakkında konuştuk. Mezunlar camiası olarak bizleri gurulandıran mezunumuz Yakup Sekizkök'ü ve takımı Anadolu Efes'i tebrik ediyoruz. Anadolu Efes'in EuroLeague serüveni ve Yakup Sekizkök'03'ün kariyeri hakkındaki detayları sohbetimizde bulabilirsiniz.

Koç Üniversitesi Türkiye’nin “Triple Crown” Unvanına Sahip İlk ve Tek Üniversitesi Oldu.
Mayıs 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Enstitüsü, küresel akreditasyon kuruluşu AACSB International’dan, (Association to Advance Collegiate Schools of Business/İşletme Yüksek Okullarını Geliştirme Derneği) akreditasyon aldı. Daha önce AMBA ve EQUIS akreditasyonlarına da sahip olan Koç Üniversitesi, bu akreditasyonla birlikte Türkiye’den “Triple Crown” (Üçlü Akreditasyon) ünvanına sahip ilk ve tek akademik kuruluş oldu.

Koç Üniversitesi’nden Farklı Kariyer Hedeflerine Yönelik Profesyonel Yüksek Lisans Programları
Mayıs 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi, profesyonellere yönelik sunduğu yüksek lisans programlarıyla hızla gelişen uzmanlık alanlarında ileri düzeyde eğitim imkânı sunuyor. Katılımcıları bilinçli kararlar almaya hazırlamak üzere akademik bilgiyi iş dünyasındaki uygulamalarla harmanlayan yüksek lisans programları öğrencilere kariyer ufukları açıyor.