Güz 2019 Dönemi Yurt Dışı Mezun Buluşmaları Gerçekleşti
Aralık 2019, Pazartesi

Londra, New York, Zürih, Münih ve Los Angeles'ta yaşayan Koç Üniversitesi mezunları, Güz 2019 Dönemi "Yurt Dışı Buluşmaları" ile bir araya geldi.

Mentor Mezun Etkinliği “Alumn-I”
Aralık 2019, Salı

Koç Üniversitesi mezunları ve öğrencileri mentorluk etkinliği Alumn-I ile bir araya geldi.

Yılın Son Mezun Panelleri Gerçekleşti
Aralık 2019, Salı

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Kariyer Gelişim Merkezi ve Öğrenci Kulüpleri işbirliğinde her dönem gerçekleşen Mezun Panelleri bu yıl da yüksek katılımlarla gerçekleşti.

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Projesi kapsamında Gaziantep’te Sosyal Girişimcilik Eğitimi verildi.
Kasım 2019, Perşembe

Sosyal girişimciliğin bilinirliğini artırmak, sosyal girişimlerin kendi aralarında olduğu kadar, kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla olan işbirliklerini çoğaltmak ve sektörün kapasitesini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı, Gaziantep’te sosyal girişimcilik eğitimi gerçekleştirdi.

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü Dünyanın En İyileri Arasında
Kasım 2019, Perşembe

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, Financial Times tarafından 2019 yılı için hazırlanan dünyadaki Executive MBA (EMBA) programlarının değerlendirildiği sıralamada 60. sıraya yükseldi. Mezunların program sonrası kariyer gelişimlerinden, programı sunan üniversitenin uluslararası başarısına kadar toplam on altı kritere göre yapılan değerlendirmede Koç Üniversitesi bu yıl da dünyanın en iyi işletme okulları arasında yer aldı.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin Yeni Yönetim Kurulu Görev Başında
Kasım 2019, Perşembe

7 Kasım 2019 Perşembe günü yapılan Genel Kurul Seçimlerinin ardından yeni KUMED Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Bir önceki dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nesim Mizrahitokatlı’06 başkan seçildi. Çeşitli mezuniyet yıllarının temsil edildiği ve her alanda çeşitlilik ve eşitliğe önem veren yeni Yönetim Kurulu, mezun camiamızın gelişmesi için çalışmaya hazır!

“KoçPera Talks: Eşit Miyiz?” etkinliği 14 Kasım’da gerçekleşti.
Kasım 2019, Perşembe

Cinsiyet eşitliğini konu alan etkinliğe KUMED Yönetim Kurulu Üyesi Hazal Er’13 ev sahipliği yaptı. Moderatörlüğünü 2013 mezunumuz Hazal Er’in yaptığı “Eşit Miyiz?” başlıklı panelde konuşmacılar, üniversitemizin İşletme ve Psikoloji bölümleri öğretim üyesi Prof. Dr. Zeynep Aycan, Sosyoloji bölümü öğretim üyesi ve KOÇ-KAM direktör yardımcısı Dr. Aslı Mert ve SEBUKA (Sen Bu Kadınların Avukatı mısın?) Platformu kurucusu ve Hukuk mezunumuz Av. Aslı Karataş’12 idi.

KUMED Genel Sekreterine veda: Nazlı Zerin Falay’03
Kasım 2019, Pazartesi

Beş yıldır mezunlar derneğimizin genel sekreterliği görevini yürüten 2003 mezunumuz Nazlı Zerin Falay ailesiyle yurtdışına taşındığı için görevinden ayrılıyor. Nazlı ile bir araya gelerek dernekle tanışma sürecinden ve geçen beş yıldaki gelişmelerden bahsettik.  Nazlı’ya bundan sonraki hayatında başarılar diliyor, derneğimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

KUMED 2018 ve 2019 Dönemi Faaliyet Raporu Yenilendi
Kasım 2019, Pazartesi

Geleceğe armağan ettiğimiz öğrencilerle buluştuk.
Ekim 2019, Salı

Eğitimde fırsat eşitliğinin en büyük destekçileri olan Koç Üniversitesi mezunları, geleceğe armağan ettikleri yirmi öğrenci ile 9 Ekim Çarşamba günü KoçPera’da bir araya geldi.

Ekim 2019, Salı

İktisat, işletme, siyaset bilimi, sosyoloji, hukuk ve tarih alanlarını bir araya getirerek, disiplinler arası bilimsel çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştirmeyi, evrensel ölçekte bilimsel katkı sağlamayı, eğitim faaliyetlerinde bulunmayı, araştırmaları desteklemeyi, bilimsel yayınlar yapmayı, sivil toplum yapısının anlaşılmasına katkı sağlamayı hedefleyen “Koç Üniversitesi Sivil Toplum ve Hayırseverlik Araştırmaları Merkezi (KUSİTHAM) açıldı.

Ödüllü bir tiyatro yazarı: Itır Karabulut’04
Ekim 2019, Salı

Lise yıllarında tiyatro ile tanışan 2004 mezunumuz Itır Karabulut, kaleme aldığı “Kalanlar” isimli oyun ile 8. Yeni Metin Yeni Tiyatro Festivali’nde Senenin Oyunu Ödülü’ne layık görüldü. Itır’la bir araya gelerek tiyatroyla tanışmasından aldığı ödüle giden süreci konuştuk. Bu keyifli sohbeti okumanızı öneririz.