Geçtiğimiz günlerde pandemi etkisiyle birlikte hayatımıza dahil olan yeni normal kavramının birinci yılını doldurduk.

Alışkanlıklarımızı ve yaşamımızı ciddi şekilde değiştiren bu süreçte dernek olarak ortama en iyi şekilde adapte olmaya, mezunlarımızla aramızdaki bağı koparmamak adına çalışmaya, hatta güçlendirmeye devam edeceğiz.

#EvdeKoçluVar ve #ZorZamanlarİçinTavsiyeler diyerek başladığımız bu yolculukta yeni seriler ve yeni etkinlikler ürettik. Bağ kurmanın yepyeni yollarını keşfettik. KUMED on the Web ve KUMED Sohbetleri serilerimizde Zoom, Youtube Live ve Instagram Live üzerinden değer yaratan mezunlarımızla ve hocalarımızla bir araya geliyoruz. KUMED Gaming, Art on the Web ve Başka Masa gibi serilerimizde geçen eğlenceli vakitlerin sadece KoçPera zamanlarıyla kısıtlı olmadığını görüyoruz. Youtube kanalımız için Sivil Toplum Sohbetleri ve KUMED Worldwide içeriklerini özel olarak üretiyoruz. Hala devam etmekte olan KUMED Worldwide sayesinde her bölümde yeni bir ülke ile sınırları aşıyoruz. Yeni serimiz KUMED Akademi’de sertifika programları ile üniversite hayatı sonrası da sürekli eğitim sayesinde kendimizi geliştiriyoruz.

Okulumuza duyduğumuz özleme, KoçPera ve KTSK gibi buluşma noktalarına, Partiler ve Mezunlar Günü gibi kalabalık etkinliklere duyduğumuz özlem de eklenmiş olsa, görüyoruz ki biz aslında hala bir aradayız, buradayız. Bu geçen sürede bizimle olduğunuz için siz mezunlarımıza teşekkür ederiz. Sağlıkla ve umutla kaldığımız; eski günlere eskisinden de güzel şekilde kavuşacağımız yarınlar en büyük dileğimiz.