Geleneksel Mezunlar Günümüz 3-4 Eylül’de Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleşti. Cumartesi gündüz birlikte vakit geçirip, atölyelere katılan mezunlarımız akşam Göksel konseri ile eğlendi. Gece yurtlarda konakladıktan sonra Pazar sabahı Divan’da lezzetli bir kahvaltıyla güne başlayıp güzel havanın tadını çıkardılar.

Opet, Cornetto, Lexmark, YapıKredi, Babylon Kilyos ve Eti sponsorluklarında gerçekleşen Geleneksel Mezunlar Günü’nde mezunlarımız yine kampüse geri dönmenin ve uzun zamandır görmedikleri arkadaşlarıyla görüşmenin keyfine vardılar. Merve İşeri ile Yemek Atölyesi’ne katılan mezunlarımız lezzetli yemekler hazırladılar ve paylaştılar, Yasemin Örs’04 ile Yoga Atölyesi’nde stres attılar ve özlenen akademisyenlerimizden Lerzan Örmeci & Aylin Küntay ile Endüstri Mühendisliği ve Psikoloji üzerine söyleşi yapmak üzere bir araya geldiler.

Günü rahatlatıcı aktivitelere katılarak ve sosyalleşerek geçiren mezunlarımız akşam Göksel konserinde eğlendiler. Göksel’in güzel yorumu ve eğlenceli sahnesi Öğrenci Meydanı’nda toplanan mezunlarımız tarafından keyifle izlendi. Öğrenciyken eğlendikleri mekanlarda mezun olarak da aynı eğlenceyi bulabilen mezunlarımız yüzlerinde kocaman bir gülümseme ile geceyi noktaladılar.

Eğlenceli bir gecenin ardından yurtlarda konaklayan veya Pazar sabahı kampüse gelen mezunlarımız, Divan tarafından hazırlanan lezzetli bir açık büfe kahvaltı ile güne başladılar. Kahvaltının ardından kampüste olmanın keyfini biraz daha çıkaran mezunlarımız Mezunlar Günü’nü birbirleriyle vedalaşarak noktaladılar.

Güzel etkinliklerin ve eğlencelerin yanında mezunlarımız ilk kez yeni mezun veri tabanımız KÜME (Koç Üniversitesi Mezunları) ile de tanışmış oldular. Mezunlar Günü’ne katılan mezunlarımızın bilgileri KÜME’de güncellendi ve sistem kısaca mezunlarımıza tanıtıldı. Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği’nin ortak olarak faydalanacağı yeni mezun veri tabanı ve sosyal ağı KÜME ile ilgili detayları da mezunlarımızla en yakın zamanda paylaşacağız.

Mezunlarımızın kampüsteki güzel anılarına yenilerini eklemiş olduklarını umuyoruz. Siz mezunlarımızı kampüste görmekten ve beraber vakit geçirmekten büyük keyif alıyor ve önümüzdeki sene kampüste tekrar hep birlikte olmayı dört gözle bekliyoruz!

Görüşmek dileğiyle

Mezunlar Günü'nden fotoğraflar için tıklayın.