Mezunlarımız İsviçre’de ilk defa buluştu!

Temmuz 31, 2019

9 Mayıs akşamı Zürih’te ilk defa gerçekleşen mezunlar buluşması İsviçre’nin farklı şehirlerinde yaşayan tüm mezunlarımızın bir araya gelmesini sağladı.

Buluşmaya yaklaşık 20 mezunumuz katıldı. Happy hour daveti ile başlayan buluşma koyu bir sohbetle devam etti. Zürih’in Enge bölgesinde bulunan Almoda Bar’da buluştuk.

Bu buluşmaya katılmak üzere Mezunlarla İlişkiler Koordinatörümüz Güneş İngin İstanbul’dan geldi, tüm katkıları için kendisine ve Mezunlarla İlişkiler Ofisi’ne çok teşekkür ediyoruz.

Genel olarak Zürih katılımlı bir ilk buluşma olsa da Basel’den ve Lozan’dan da gelenler vardı. Çoğunlukla mühendislik alanında iş hayatına devam eden ve/veya akademik çalışmalarını yürüten bir grup Koçlu bir araya gelmişti diyebiliriz.

Görüşmenin sonunda buluşmaya gelen mezunların bağlantılarını sürdürebilmeleri ve Zürih bölgesinde yaşayan diğer mezunlara da ulaşılabilmesi için LinkedIn üzerinde bir mezunlar grubu (Koç University Alumni in Switzerland) kurmaya karar verdik.

Katılımcı listesi:

Güneş İngin’03 (Mezunlarla İlişkiler Ofisi)
Bige Duyulmuş’05-‘11
Emre Atsan’05-‘07