Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, sivil topluma destek veren mezunlarımızı konuk ederek çalışmalarını dinliyor ve mezunlar camiasıyla paylaşıyor.

Uzun yıllardır yürüttüğü gönüllülük faaliyetleriyle sivil toplum alanında önemli işlere imza atmış KUMED Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Yantra’11, profesyonel, üye veya gönüllü olarak çeşitli kuruluşlarda yer alan mezunlarımızı Sivil Toplum Sohbetleri’nde ağırlıyor.

KUMED, bu seri aracılığıyla sivil toplum çalışmalarının yaygınlaştırılmasına katkı sağlamayı hedefliyor. Aynı zamanda Koç Üniversitesi Mezunları camiasında gönüllülük ve bağış kültürlerinin yerleşmesini sağlayarak toplumsal kalkınma adına üzerine düşeni yapmayı amaçlıyor.

Şimdiye dek aşağıdaki kurumlarda yer alan mezunlarımızın ağırlandığı ve 6 bölümü yayınlanmış olan seri, YouTube’da devam ediyor:

Türk Psikologlar Derneği
Temel İhtiyaç Derneği (TİDER)
Kanser Savaşçıları Derneği
KU Gönüllüleri, Sesli Kitap Projesi
UNDP
Vehbi Koç Vakfı (VKV)
TÜSİAD
TEMA
AÇEV
Hayata Destek Derneği
İKSV
Oyuncular Sendikası

KUMED’le Sivil Toplum Sohbetleri serisinin tamamına kocmezunlar YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Siz de sivil toplumda yer alıyor ve KUMED’le Sivil Toplum Sohbetleri serisine konuk olarak çalışmalarınızı mezunlar camiasıyla paylaşmak istiyorsanız, Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne kumed@kocmezunlar.org adresinden ulaşabilirsiniz.