Herkesin gözünün içinin güldüğü parti

Temmuz 31, 2019

KoçPera’da 24 Aralık akşamı büyük bir katılımla gerçekleşen Yeniyıl Partisi’ni KUMED YK üyesi Meltem Ersoy’03 anlattı.

“Sevgili pek değerli Koç Üniversitesi mezunları,

24 Aralık akşamı KoçPera’da, bir kez daha tadı damağımızda kalan bir yılbaşı partisinde, hatırı sayılır bir sayıyla bir araya geldik. Bunu özellikle ve mutlulukla söylüyorum, çünkü bu yılki partimizde katılım oranımız epey yükseldi. Senelerdir bu organizasyonu canla başla yapan KUMED, başarısının meyvelerini almaya devam ediyor.

Üniversite benim için de okuldan tanıdığım pek çok kişi için de hiçbir zaman yalnız diploma almaya gittiğimiz bir yer olmadı. Arkadaş ortamının güzelliğini hala hepimiz farklı yerlerde eminim ballandırarak anlatıyoruz. Bu elbette yıllara göre farklılık gösteriyordur, fakat mini mini, kibrit fabrikasından bozma İstinye kampüsünde okulla tanışanlarımız için de, Rumeli Feneri’nin kendi içindeki dünyasında yaşamış olanlarımız için de üniversite, hayatımızın epey mühim bir bölümünü kapladı. Bir araya geldiğimizde o günlerdeki hisleri hatırlamak ve üzerine yeni deneyimler eklemek için yeni fırsatlarımız oluyor. Yılbaşı partisinin bu günlere güzel bir örnek olduğunu fotoğrafçımızın elinden çıkan kareler de oldukça net bir şekilde belli ediyor. Bir arkadaşımızın ifade ettiği gibi, herkesin gözünün içinin güldüğü fotoğraflar, partinin ruhunu da harika bir şekilde gösteriyor.

Partinin atmosferini, herkesin tek tek emeği ve güzel enerjisi oluşturdu. İçki sponsorlarımız Efes ve Mey, etkinlik sponsorlarımız Aygaz ve TP-Link sayesinde arzu ettiğimiz gibi bir parti düzenleme imkanımız oldu. Havanın da güzel olmasıyla beraber teras katındaki dönerci, midyeci ve kestaneciye de ilgi yüksekti. Rahat ve eğlencesi yüksek, samimi, bol ikramlı ve çok keyifli bir parti oldu.

En mutlu 2016 sizin olsun sevgili mezun okurlar, etkinliklerimiz sürecek.

Sevgiyle,
Meltem”

Parti fotoğrafları için tıklayın.