3 Kasım Salı akşamı İzmir'de yaşayan mezunlar, Mezunlar Derneği Başkanı Seçil Kınay ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Güneş İngin ile Alsancak Kordonboyu Balıkçısı'nda buluştu. Son bir senedir düzenli olarak gerek sosyal gerek kültürel etkinliklerle toplanan Koç Üniversitesi İzmir Mezunlar Topluluğu bu gecede topluluğun oluşumu ve yapılanlar hakkında İstanbul'dan gelen ekibi bilgilendirdi. Topluluğun edindiği bilgilerle oluşturulan istatistiki veriler ve İzmir'de yaşayan mezunların kişisel ve profesyonel bilgilerinin yer aldığı Picture Book Seçil Kınay ve Güneş İngin ile paylaşıldı. İleride gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler ve grubun geleceği hakkında karşılıklı görüşlerin tartışıldığı toplantıda özellikle Koç Üniversitesi'nin ve Mezunlar Derneği'nin gruba verebileceği destek ve işbirliği konuşuldu.

İzmir'de yaşayan mezunlarımız kualumnizmir@groupspaces.com adresinden mezunlar grubumuza ulaşabilirler.

Diğer şehirlerde benzer mezun grupları oluşturmak isteyen mezunlarımız mezun@ku.edu.tr ile iletişime geçebilirler.