12 Haziran’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Buluştuk!!!

Ağustos 1, 2019

Mühendislik ve Hukuk Fakültelerinin ardından İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları da 12 Haziran’da KoçPera’da keyifli bir gecede buluştular. Eski ve yeni hocalarımız ve her dönemden mezunlarımızın katıldığı geceyi Mezunlar Derneğimizin yeni Genel Koordinatörü, kendisi de 2003 Ekonomi mezunumuz olan Burcu Güçlü İnan anlattı.

“Üniversitemizin kuruluşundan beri seçkin mezun ağını genişleten, her sene aramıza katılan arkadaşlarımız ile ekonominin öncü kuruluşları ve bilim alanlarında daha da kuvvetli olmamızı sağlayan mezunlarımız ile KoçPera’da keyifli bir akşam için buluştuk.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz, Üniversitemiz Mezunlar Ofisi ve Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından ortak düzenlenen etkinliğimize yaklaşık 150 mezunumuz katıldı. Sayın Dekanımız ve hocalarımızın da aramızda olması ile daha da keyiflendiğimiz gecede eski arkadaşlarımıza kavuştuk, yeni mezunlarımızı kucakladık, bizim zamanımızda okulumuz diye başlayan nice sohbet ile bugünümüzü değerlendirdik. Derneğimiz Başkanı sevgili Seçil de KÜMED olarak nereye gidiyoruz, neleri hedefliyoruz kısaca özetledi hoşgeldiniz derken mezunlarımıza. Ben de Ekonomi’03 mezunu olarak Derneğimizde üstlendiğim yeni rolümle fakülte arkadaşlarıma hitap fırsatı buldum.

Geceye yayılan tüm güzel dileklerin, iş dünyası fısıltılarının arasında kabul etmek lazım ki yeni buluşma noktamız KoçPera ve yaklaşan partimiz rol çaldı. Dernek standımıza uğrayan mezunlarımız hem üyelik ve aidat bilgilerini kontrol etme, hem de yaklaşan fırsatlardan haberdar olma şansını yakaladı.

Bir sonraki fakülte buluşmamızda, hatta daha önce, keyifli bir etkinlikte buluşmak üzere,

Sevgiler”
Burcu Güçlü İnan, Ekonomi’03
KÜMED Genel Koordinatör

Buluşmanın fotoğrafları için tıklayın.