KUMED on the WEB: Ekonomist & Akademisyen Prof. Dr. Ufuk Akçiğit’03’le ART* Perspektifinden COVID-19

Mayıs 6, 2020

KUMED on the WEB serimizle mezunlarımızın uzmanlıklarını camiamızla paylaşmaya devam ediyoruz.

2003 Mezunumuz Prof. Dr. Ufuk Akçiğit’le COVID-19 dönemine dair kendisinin çalışmaları ve gözlemleri çerçevesinde derinlemesine bir analiz için buluşuyoruz.

Prof. Dr. Akçiğit’in perspektifinden içinde bulunduğumuz döneme dair önemli öngörü ve verilere yer vereceğimiz bu etkinlik Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği YouTube Kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Prof. Dr. Ufuk Akçiğit hakkında:

Chicago Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, ekonomik büyüme, üretim verimliliği, rekabet, özelleştirme, sanayi politikaları, firma dinamikleri, beşerî sermaye, ve inovasyon ekonomisi konularına odaklanmaktadır. Birçok saygın ödülün de sahibi olan Prof. Dr. Akçiğit, aynı zamanda ulusal ve uluslararası birçok önemli kuruluşa proje danışmanlıkları yapmaktadır.

* Prof. Dr. Akçiğit’in son dönemdeki çalışmalarına ART Notları isimli bloğundan ulaşabilirsiniz.