Londra, New York, Zürih, Münih ve Los Angeles’ta yaşayan Koç Üniversitesi mezunları, Güz 2019 Dönemi “Yurt Dışı Buluşmaları” ile bir araya geldi.

Mezun temsilcilerimizin yardımlarıyla organize ettiğimiz “Yurt Dışı Mezun Buluşmaları” yurt dışında yaşayan mezunlarımızın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan mezunlarımız bir araya gelerek birbirleriyle tanışma ve sosyalleşme imkanı buluyorlar. Okullarını ve birbirlerini özleyen Koç Üniversitesi mezunları, organize olarak yaşadıkları şehirde veya yakındaki bir kentte buluşmalar düzenliyorlar. Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği’nin iletişim ve duyurular konusunda destek vermesi ile daha çok mezunumuzun bu tarz etkinliklerden haberdar olması sağlanıyor. Yurt Dışı Buluşmaları’nda emeği geçen tüm mezun temsilcilerimize ve bu buluşmalara katılım sağlayarak camia kültürüne büyük destek veren tüm mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Aşağıda bu dönemde gerçekleştirdiğimiz buluşmaları ve detaylarını bulabilirsiniz.

Londra Mezunlar Buluşması

Londra mezun temsilcilerimiz Murat Aktaş’03 ve Cansu Öngel’15’in yardımlarıyla organize ettiğimiz bu buluşmaya Londra ve yakın kentlerde yaşayan mezunlarımız katıldı. Yılın ikinci Londra Buluşması 10 Temmuz Çarşamba günü Mercato Metropolitano’da düzenlendi. Londra mezun temsilcilerimizin destekleriyle oluşturulan Facebook grubu ile Londra’da yaşayan mezunlarımız bağlantıda kalmaya devam etti. 18 Ekim Çarşamba günü için yeniden organize olan Londra’da yaşayan mezunlarımız bu defa Dirty Martini’de bir araya geldi. Buluşmaya katılım sağlayan Londra’da yaşayan mezunlarımıza teşekkür ederiz.

New York Mezunlar Buluşması

New York mezun temsilcimiz Doğukan Aksoy’08’in destekleri ile düzenlenen buluşmaya New York’ta yaşayan mezunlarımız kalabalık bir şekilde katılım gösterdi. Bu yıl gerçekleşen New York Mezunlar Buluşması 9 Ekim Çarşamba günü The Marmara Park Avenue’da gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanında bir araya gelen mezunlarımız önemli bir camia olma konusunda büyük adımlar attı. Buluşmaya katılan New York’ta yaşayan mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Zürih Mezunlar Buluşması

Zürih’te yaşayan mezun temsilcimiz Bige Duyulmuş ’11 ve Uğur Gürel’10’un yardımlarıyla organize ettiğimiz bu buluşmaya Zürih ve yakın kentlerde yaşayan mezunlarımız katıldı. Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Yöneticisi Güneş İngin ’03’ün katılımıyla gerçekleşen Zürih Mezunlar Buluşması, 2 Kasım Cumartesi günü Almodòbar’da düzenlendi. Çevre kentlerden gelen mezunlarımız, kendi yaşadıkları şehirde de bu buluşmaların yapılması için girişimlerde bulundu. Bu tarz buluşmaların daha nice mezun buluşmalarına vesile olmasını diler katılım gösteren mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Münih Mezunlar Buluşması

Almanya’nın Münih şehrinde yaşayan mezunlarımız mezun temsilcimiz Emrah Hayman ’08’in destekleri ile bir araya geldi. Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Yöneticisi Güneş İngin ’03’ün katılımıyla gerçekleşen buluşmaya mezunlarımızın ilgisi oldukça büyüktü. Münih Mezunlar Buluşması, 3 Kasım Pazar günü Park Cafe’de gerçekleşti. Buluşmaya katılan Münih ve çevre şehirlerde yaşayan mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Los Angeles Mezunlar Buluşması

Los Angeles’ta yaşayan mezun temsilcimiz Ayşe İpek Bilen ’11’in yardımlarıyla organize ettiğimiz bu buluşmaya Los Angeles ve yakın kentlerde yaşayan mezunlarımız katılım gösterdi. 22 Aralık Pazar günü gerçekleşen buluşma, Coliseum Pool & Grill’de yapıldı. Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Nesim Mizrahitokatlı ’06’nın katılımıyla gerçekleşen etkinliğimiz Koç Üniversitesi mezunları arasındaki iletişimin ve iş birliğinin arttırılmasına katkıda bulunmuştur. Bu etkinliğe katılan mezunlarımız yılda üç defa şehrin değişik noktalarında buluşma yapma kararı aldı. Los Angeles Buluşması’na katılım gösteren tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.