Geleneksel Mezunlar Günümüz bu sene Homecoming 2017 adı altında 10 Eylül’de kampüsümüzde gerçekleşti.

Güneşli bir pazar gününde buluşan mezunlar konser, barbekü, mezun standları ve Zaman Kapsülü projesi ile dolu dolu bir “okula dönüş” günü yaşadılar.

YapıKredi sponsorluğundaki etkinlikte Yves Rocher, tazekahve.co , Lelia Jewelry, Özsüt standlarıyla Öğrenci Meydanı’ndaki misafirlerimizleydiler. Mezun standlarından ilgi de ikram da eksik olmadı.

Geleceğin Koçlularını da unutmadık ve onların da gün boyu süren aktiviteler, oyunlar ve çocuk atölyeleriyle unutamayacakları bir gün geçirmelerini sağladık.

Enerjisi bitmeyen DJ ekibi ve günü caza doymuş bir şekilde sonlandırmamızı sağlayan Su İdil Trio konseri ile hem eğlenceli, hem nostaljik anlar yaşamış olduk.

Nostalji demişken Zaman Kapsülü de unutmamak gerek. Her yılın mezunları kendileri için açılan kutuların içine okul hayatlarının bir parçası olmuş eşyaları koydular. Kapsüller 4 Ekim’de kapaklarını kapatacaklar; ama biz o gün için bir ilke ve bir geleneğin başlangıcına şahitlik etmiş olduk.

Böylesine keyifli, anılarla dolduracağımız, hep birlikte geçen daha nice güzel günlere!

Homecoming 2017 ve Zaman Kapsülü töreni fotoğraflarına erişmek için tıklayın.