Refika Birgül’02, Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü’nün düzenlediği KatılSAK & KonuşSAK etkinliğine katıldı ve öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kulüp üyelerimiz bu etkinliği anlattılar.

“2002 Psikoloji mezunumuz Refika Birgül, Sosyal Aktiviteler Kulünü’nün KatılSAK&KonuşSAK etkinliğiyle Koç Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Enerjik ve pozitif haliyle öğrencilere keyifli zaman geçirtmekle beraber aynı zamanda hepimizin de iştahını açan Refika Birgül, söyleşiye özgeçmişiyle başladı. Keyifli bir sohbet edasında eski Koç günlerinden bahsederken tüm öğrenciler zevkle dinlediler. Öğrencilerin en çok ilgisini çeken konulardan biriyse psikoloji okumuşken, Refika’nın Mutfağı’nı kurmuş olmasıydı. Reklamcılık ve hastane işletmeciliği dahil olmak üzere değişik kariyerlerde çalıştıktan sonra, mutfağa atılımından bahseden Refika Birgül, ilk gazete yazısından, televizyon sunuculuğuna olan macerasını bizlerle paylaştı. Resimlerle beraber öğrencilere en sevdiği tarifleri paylaşan Refika Birgül, Türk suşisi ve güllaçtan lazanya dahil olmak üzere pek çok yeni tarifi öğrencilere gösterdi. Sonrasında soru cevap şeklinde ilerleyen söyleşide öğrencilerin kendisi hakkında merak ettiklerini yanıtlayan Refika Birgül’e bu güzel ve keyifli söyleşi için teşekkür ederiz.”

KoçSAK