22 Kasım2014 günü mezuniyetinin 10. yılını kutlayan 2004 mezunları ve 15. yılını kutlayan 1999 mezunları Koç Pera’da özel bir kutlama etkinliği ile bir araya geldiler. 2004 mezunumuz ve KUMED Yönetim Kurulu üyesi Pınar Özyürek bizlerle 10. ve 15. mezuniyet yılı etkinliği ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

1999 ve 2004 yılı mezunlarının bu özel gününde mezunlarımız akşama Koç Pera 5. katta yapılan kokteyl ile başladılar. Kokteylin sonlarına doğru Rektörümüz Umran İnan’ın yaptığı konuşma ile üniversitedeki gelişmelerden, ulaşılan ve amaçlanan hedeflerden detaylı olarak haberdar olurken Anadolu Bursiyerleri Programı için devam etmekte olan bağış kampanyamız hakkında bilgilendik. Ardından Dernek Başkanımız Seçil Kınay’ın hoşgeldiniz konuşmasını dinledik ve her birimize özel olarak hazırlanan 10. ve 15. Mezuniyet yılı plaketlerimizi aldık.

Törenden sonra altıncı kattaki terasta harika İstanbul manzarası eşliğinde yemeğe geçtik. 10 yıldır görmediğimiz dönem arkadaşlarımızla hasret giderdik ve nice güzel anıyı hatırlayarak güzel günleri yad ettik. Bitmesini hiç istemediğimiz bu akşamda gecenin geç saatlerine kadar dönem arkadaşlarımızla bir arada olmanın heyecanını doyasıya yaşadık; Koçlu olmanın mutluluğunu bir kez daha hep birlikte paylaştık!

Geceden fotoğraflar için lütfen tıklayın.

KUMED
Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği
Nazlı Zerin Falay, Genel Sekreter
nazli.zerin@kocpera.com / alumni@ku.edu.tr