wp-content/uploads/mezun-bulusmalari/img/anasayfa.jpg

Ankara'da yaşayan mezunlarımız geçen yılki ilk buluşmanın ardından yeniden buluştu. Küçük bir grubun bir araya geldiği buluşmada bundan sonrası için neler yapılabileceği ve aktivite planı konuşuldu. Bahar döneminde daha geniş katılımlı ve çevre illeri de kapsayan bir buluşmanın planları yapıldı.

Mezunlarımızın destekleri ile ilk adımlarını attığımız bu girişimi Ankaralı mezunlarımızın sahiplenip destekleyeceğini umuyoruz. Uzun vadede hedefimiz, aynı kentte yaşayan Koç Mezunlarının birliktelik ve dayanışmalarını arttırmak, deneyim ve görüşlerin paylaşılacağı bir ortam yaratmak ve bu dayanışmayı sürekli ve özellikle yeni gelen mezunlarımızı da içine alan bir yapıya kavuşturmak. Bu deneyimin katkılarınızla çok daha keyifli ve yaratıcı geçeceğine de inanıyoruz.

Ankara Buluşmasını Temsilcimiz Atay Maç’04 anlattı:

Ankaralı mezunlar Şubat ayı içerisinde bir araya geldiler. İlk kez geçen sene buluşan mezunlarımızın bu ikinci buluşması oldu. Daha sonraki etkinliklerde Ankara'nın Eskişehir, Bolu, Konya, Afyon gibi yakın iller için bir merkez buluşma noktası olması kararlaştırıldı. Bir sonraki buluşmanın ilkbaharda bir mangal etkinliği olması konusunda hemfikir olundu. Ankara'daki ve çevre illerdeki mezunlarımızın devamlı bir ilgi içerisinde olması sevindirici fakat buluşmaların nadir olması üzücü. Umarız ki Üniversitemizin de desteğiyle buluşmalarımızı en azından senede 4-5 olarak gerçekleştirebiliriz.

Ankara ve çevresinde yaşayan ve etkinliklerden haberdar olmak isteyen mezunlarımız Atay’la (ataymac@gmail.com) iletişime geçebilirler.