Hemşirelik Yüksekokulu mezunlarımız hocalarımız ve son sınıf öğrencilerimizla 27 Nisan akşamı KoçPera’da buluştu. Okulumuzla ilgili heyecan verici haberlerin de paylaşıldığı bu güzel geceyi 2008 mezunumuz ve KUMED yönetim kurulu üyemiz Begüm Yalçın anlattı.

Uzun zamandır KUMED ve Mezunlarla İlişkiler Ofisi işbirliği ile yapmayı planladığımız Hemşirelik Buluşması’nı 27 Nisan’da KoçPera’da sonunda gerçekleştirdik. YK üyesi olarak benim açımdan da çok heyecan verici bir buluşmaydı çünkü Hemşirelik bölümü mezunlarının dernekle bir araya gelmesi en büyük isteklerimden biriydi.

Yaklaşık 30 mezunumuzun ve bu yıl mezun olacak öğrencilerimizin katıldığı gece başkanımız sevgili Seçil’in konuşması ve derneğimizle ilgili bilgi vermesiyle başladı. Ardından okul Müdürümüz Lale Hanım mezunlarımıza okulumuzdaki yeni gelişmelerden bahsetti. Mezunlarımız için en heyecan verici haberlerden birisi vakıf üniversiteleri içinde bir ilk olarak “Hemşirelik Fakültesi” olma hedefinden bahsetmesiydi. Bu güzel haberlerle mezunlarımıza KoçPera’ya hoş geldiniz demiş olduk.

Özellikle mezun olacak sınıfımızın mezunlarımızla kaynaşarak iş yaşamına dair bol tüyolar aldığı, eski dostların hasret giderdiği, bol selfie’li, kahkahalı güzel bir gece oldu. Bir sonraki buluşmayı iple çekiyoruz 😉

Begüm Yalçın’08