Professional Photographers of America’dan ödüllü fotoğrafçı: Pamira Bezmen’97
Eylül 2014, Çarşamba

Koç Üniversitesi’nin ilk mezunlarından 1997 Tarih mezunumuz Pamira Bezmen Amerika’da sürdürdüğü profesyonel fotoğrafçılık kariyerini Professional Photographers of America’dan aldığı ödülle taçlandırdı. Pamira ile fotoğrafçılığa nasıl başladığı ve aldığı ödül hakkında konuştuk.

Şahin Boydaş’05’den Silikon Vadisi Girişimi: MovieLaLa
Eylül 2014, Pazartesi

Öğrencilik yıllarından beri girişimci olan mezunumuz Şahin Boydaş’05 girişimcilik hikayesini, nasıl tüm işlerini geride bırakıp Silikon Vadisi’ne yerleştiğini ve yeni girişimi MovieLaLa’yı anlattı.

3B: Bilgi-Beceri-Başarı
Ağustos 2014, Cuma

İşletme mezunumuz Hüma Çobanoğlu’07 eğitimle iç içe giden kariyerine 3B Çocuk Akademisi ile devam ediyor. Hüma ile biraraya gelerek akademi hakkında konuştuk.

Hayata Bir Yumruk: Genç yazar Oğuzcan Dilmener’in ilk romanı yayınlandı
Ağustos 2014, Salı

2012 İşletme mezunumuz Oğuzcan Dilmener’in ilk romanı Hayata Bir Yumruk Nar Yayınları’ndan çıktı. Oğuzcan ile yazım süreci ve yeni çıkan kitabı hakkında konuştuk.

Ölmeyi Reddeden Kral: 2004 mezunlarından bir yaz kitabı
Ağustos 2014, Pazartesi

2004 İşletme mezunumuz Fırat Uğurlu ve Uluslararası İlişkiler mezunumuz İpek Yeğinsü Zecharia Sitchin’in çok satan eserini Türkçe’ye kazandırdılar.

Yeni Nesil Kariyer Sitesi: İşteYaşam.com
Temmuz 2014, Salı

2005 yılı Psikoloji ve Sosyoloji mezunumuz Merve Can, Kariyer Koçluğu deneyimine yeni nesil kariyer sitesi İşteYaşam.com’u da ekledi. Merve ile biraraya gelerek yeni girişiminden, deneyimli ve yeni mezunlarımızın bu siteden nasıl yararlanabileceğinden konuştuk.

2014 Okul Birincisi: Ekin Seçinti
Temmuz 2014, Salı

20. Mezuniyet Töreninde okul birincisi olarak kürsüye çıkan, üniversitemizdeki ilk tekerlekli sandalye kullanıcısı Ekin ile görüştük, okul birinciliği ve engelsiz üniversite hakkında konuştuk.

KoçPera Açıldı!!!
Haziran 2014, Perşembe

Beyoğlu Anamed Binamızın en üst iki katında yer alan KoçPera mezunlarımızı bekliyor. Yeni buluşma noktamız KoçPera 18 Haziran akşamı coşkulu bir şekilde mezunlara “merhaba” dedi.

Habere Git
12 Haziran'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Buluştuk!!!
Haziran 2014, Perşembe

Mühendislik ve Hukuk Fakültelerinin ardından İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları da 12 Haziran’da KoçPera’da keyifli bir gecede buluştular.

Yeliz Utku’03 tariflerini paylaşıyor: veganyemekler.com
Haziran 2014, Perşembe

2003 Kimya mezunumuz Yeliz Utku Vegan Yemekler.com’da veganlık deneyimlerini ve özel yemek tariflerini paylaşıyor. Yeliz’le veganlık hakkında doğru bilinen yanlışları, Yeliz’in vegan olma sürecini, Türkiye’de vegan olmayı ve veganyemekler.com’u konuştuk.

CASE Mezunları Buluşuyor: 12 Haziran
Haziran 2014, Pazar

Dekan Ali Çarkoğlu tüm CASE mezunlarını davet ediyor: “12 Haziran’da KoçPera’da buluşarak tüm mezunlarımız ve öğretim kadromuzla birlikte özlem gidermek; anılarımızı ve deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz.”

Habere Git
Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği KUrBAĞ BULUŞMALARI’nın 5.’si Danışmanlık alanında yapıldı.
Nisan 2014, Salı

Mezunlar arasında büyük bir ilgiyle takip edilen ve yenileri sabırsızlıkla beklenen KUrBAĞ BULUŞMALARI’nın 5.si KoçPera’da yapıldı. Yuvarlak masa formatında yapılan etkinlik Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği yönetim kurulu üyelerimizden Mehmet Arca AKALIN’11 ve Göktuğ DUYAR’05 moderatörlüğünde gerçekleştirildi .