Öğrencilerimize staj imkanı sağlayan bir Koçlu: Serhan Erdoğanyılmaz’11
Ocak 2015, Cumartesi

Çalıştığı şirkette öğrencilerimize staj imkanı sağlayan, 2011 Endüstri Mühedisliği mezunumuz Serhan Erdoğanyılmaz ile biraraya geldik. Çalışma hayatı ve öğrencilerimize görterdiği imkanlar hakkında konuştuk.

KU®BAĞ Buluşmaları #8: Aile Şirketleri
Ocak 2015, Çarşamba

Mezunlarımızı bir araya getirdiğimiz Business & Networking buluşmalarımıza Aile Şirketleri ile devam ediyoruz.

Khan Academy Türkçe Yöneticisi Alp Köksal’05
Ocak 2015, Salı

Khan Academy Türkçe yöneticisi 2005 İşletme bölümü mezunumuz Alp Köksal’la Khan Academy Türkçe’nin açılış öyküsünden, neler hedeflediklerinden ve neler yaptıklarından konuştuk. Mezunlarımız Khan Academy’nin gönüllü elçileri olarak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilir, eğitimlerden kişisel olarak faydalanabilir ve derslerin Türkçe’ye aktarılmasına destek verebilirler.

Gençlik ve Diplomasi: Emre Cenker’07
Ocak 2015, Salı

Diplomasi ve İşbirliği Gençlik Komisyonu Başkanı, 2007 Makine Mühendisliği mezunumuz Emre Cenker ile çalışmaları ve Y20 Gençlik Zirveleri hakkında görüştük. Emre, 30 yaş altı mezunlarımızı Y20 2015 zirvesine davet ediyor.

KUMED 2015 Yılbaşı Partisini Sundu
Aralık 2014, Cumartesi

Koç Üniversitesi Mezunları, 27 Aralık'ta KoçPera'da gerçekleşen Odeon Series vol3. 2015 Yılbaşı Partisinde bir araya geldi.

Gözde Şatıroğlu’ndan Dair’e Cafe
Aralık 2014, Cuma

Dair’e Cafe’de herkese dair bir tat var. 2009 Ekonomi bölümü mezunumuz Gözde Şatıroğlu ile Bağdat Caddesi Erenköy’de açtığı Dair’e Cafe’de buluştur, lezzetli kurabiyeler eşliğinde lezzetli bir sohbet yaptık. Gözde’nin tarifi kurabiyeleri siz de evinizde deneyebilir, bu lezzete ortak olabilirsiniz.

Kurumsal Gelişimde ve Pazarlamada Nörobilimsel Çözümler
Aralık 2014, Çarşamba

1997 MBA mezunumuz Neşe Ateş ile nöropazarlama, satış ve nöroliderlik eğitimleri verdiği yeni şirketi ND Yönetim Danışmanlık ve kurumsal gelişim ve pazarlamada nörobilimsel çözümler hakkında konuştuk.

KatılSAK & KonuşSAK’da bir mezun: Refika Birgül’02
Aralık 2014, Çarşamba

Refika Birgül'02, Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü'nün düzenlediği KatılSAK & KonuşSAK etkinliğine katıldı ve öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kulüp üyelerimiz bu etkinliği anlattılar.

Mezunlar Yılbaşı Buluşması'15
Aralık 2014, Pazartesi

Takviminize not etmeyi unutmayın! Koç Üniversitesi mezunları yeni yılı 27 Aralık'ta KoçPera'da karşılıyorlar.

Sağlıklı yaşama açılan kapı: FitWell
Aralık 2014, Perşembe

1999 İşletme bölümü mezunumuz Barış Özaydınlı ile biraraya gelerek kurumsal hayattan yatırımcılığa ve girişimciliğe uzanan kariyer yolculuğunu konuştuk. Barış, yaklaşık iki ayda 100.000 download ile Türkiye’de bir numaraya çıkan yeni sağlık ve fitness uygulaması FitWell’i anlattı.

Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil
Kasım 2014, Pazartesi

İKSV tarafından Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil başlığıyla düzenlenen 2. İstanbul Tasarım Bienali'ni 29 Kasım Cumartesi günü rehber eşliğinde hep beraber geziyoruz.

Mezuniyetinin 10. ve 15. yılını kutlayan 2004 ve 1999 mezunları buluştu
Kasım 2014, Cumartesi

22 Kasım2014 günü mezuniyetinin 10. yılını kutlayan 2004 mezunları ve 15. yılını kutlayan 1999 mezunları Koç Pera’da özel bir kutlama etkinliği ile bir araya geldiler. 2004 mezunumuz ve KUMED Yönetim Kurulu üyesi Pınar Özyürek bizlerle 10. ve 15. mezuniyet yılı etkinliği ile ilgili izlenimlerini paylaştı.