Rektörümüz Bakü'de yaşayan mezunlarımızla biraraya geliyor
Nisan 2015, Çarşamba

Rektörümüz Umran İnan, Azerbaycan’a gerçekleştireceği seyahati sırasında Bakü’de yaşayan mezunlarımızla bir akşam yemeği ile bir araya gelecek. 8 Nisan Çarşamba akşamı Bakü’de gerçekleşecek yemeğe Bakü çevresinde yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

FMCG Sektörü KUrBAĞ ile bir arada
Nisan 2015, Salı

KU®BAĞ Business & Networking Buluşmalarının dokuzuncusu FMCG sektöründe çalışan mezunları bir araya getirdi.

Çocuk-Ebeveyn İletişimi / Ebeveyn Sohbetleri-1
Nisan 2015, Cumartesi

2009 Mezunlarımızdan Uzman Klinik Psikolog Melis Kısmet Kuralay, Ebeveyn – Uzman Sohbetleri ile KoçPera’da.

Geleceğin Ustası: Zübeyde Yalçınkaya’06
Mart 2015, Pazartesi

Öğrencilik yıllarında Ebru Kulübü’nde Ebru Sanatı ile ilgilenmeye başlayan Hemşirelik Bölümü 2006 mezunumuz Zübeyde Yalçınkaya, Geleneksel Sanatlar Derneği tarafından “Geleceğin Ustası” seçildi. Zübeyde ile Nişantaşı-Rumelifeneri arasında başlayan ve bugüne gelen Ebru macerası hakkında konuştuk.

Instagram’da bir roman: Aşk’a 3 Kala
Mart 2015, Pazartesi

Psikoloji Bölümü 2010 mezunumuz Gözde Attila Aşk’a 3 Kala adlı ilk romanını Türkiye’de ilk defa Instagram üzerinden yayınlandı. Gözde’ye yazma serüveni ve ilk romanı hakkında konuştuk.

Örnek Bir Bağışçı: Mehmet Arca Akalın’11
Mart 2015, Salı

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arca Akalın’11 Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı tarafından bireysel bağışçılara örnek gösterildi!

KUrBAĞ-9: FMCG-Marketing & Sales-7 Nisan
Mart 2015, Cumartesi

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirdiğimiz KUrBAĞ Business & Networking buluşmalarımıza a FMCG Şirketlerinde çalışan mezunlarımız ile devam ediyoruz.

İbrahim Uyanık’12 doğal kuzuları yayladan sofranıza getiriyor
Şubat 2015, Pazartesi

2012 İşletme bölümü mezunumuz İbrahim Uyanık ile yeni kurduğu doğal hayvancılık şirketi Nebyan Doğal hakkında konuştuk. Sadece doğal şekilde yaylalarda yetişen kuzuları sofrasında görmek isteyen mezunlarımızın ilgisini çekecek bir sohbet gerçekleştirdik.

Mezunlarımız Londra ve Amsterdam’da buluştular
Şubat 2015, Salı

21 Ocak akşamı Londra’da dördüncü kez gerçekleşen mezunlar buluşmasının ardından bu yıl ilk defa Amsterdam’da yaşayan mezunlarımız da biraraya geldiler. 24 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen etkinliği Amsterdam temsilcimiz ve gecenin organizasyonunu üstlenen mezunumuz Şule Ergüt’04 anlattı.

Uludağlı bir mezundan haberler: Burak Berecen’08
Şubat 2015, Salı

2008 Makine Mühendisliği mezunumuz Burak Beceren Uludağ’da Beceren Otel’de bir yandan 70 yıllık aile işini sürdürürken bir yandan da kendi girişimi olan Uludağ Kayak Merkezi mobil uygulamasını hayata geçirdi. Burak’la aile işi ve girişimlerini, Uludağ’da bu sezonun nasıl geçtiği hakkında konuştuk.

Zomato Türkiye Müdürü: Oytun Çalapöver’01
Şubat 2015, Salı

Mekanist.net’i de satın alarak hızlı büyümesini sürdüren Zomato’nun Türkiye Müdürü 2001 Ekonomi bölümü mezunumuz Oytun Çalapöver ile biraraya geldik. Oytun’la kariyeri, Zomata’nun hikayesi ve Oytun’un bundan sonra Zomato’nun Hindistan’daki merkezinde devam edecek Global Pazarlar Büyüme sorumluluğu rolü hakkında konuştuk.

Öğrencilerimize staj imkanı sağlayan bir Koçlu: Serhan Erdoğanyılmaz’11
Ocak 2015, Cumartesi

Çalıştığı şirkette öğrencilerimize staj imkanı sağlayan, 2011 Endüstri Mühedisliği mezunumuz Serhan Erdoğanyılmaz ile biraraya geldik. Çalışma hayatı ve öğrencilerimize görterdiği imkanlar hakkında konuştuk.