Yaz Buluşmaları
Temmuz 2017, Salı

Geçtiğimiz yaz çok sevilen Teras Buluşmaları serimizi bu yıl yeni mekanlara taşıyarak şehirde geçen yaz gecelerinde hep beraber daha da keyifli vakit geçiriyoruz. 25 Temmuz Salı Kalamış Divan'da gerçekleşecek olan ilk buluşmamıza hepinizi bekliyoruz.

Gönülden bir bağışçı: Barlas Hünalp’05
Haziran 2017, Pazartesi

2005 Uluslararası İlişkiler bölümü mezunumuz Barlas Hünalp Anadolu Bursiyerleri Bağış Kampanyası’na yaptığı bağışlarla hem Anadolu’dan başarılı ve ihtiyaç sahibi bir gence destek olurken hem de bu bağışları sevdiği kişilere hediye ederek çevresine umut dağıtmış oldu.

Ödüllü bir doktora öğrencisi: Ozan Kuru’12
Haziran 2017, Pazartesi

Güncel politik olaylar, tartışmalar ve siyasetçiler hakkındaki kamuoyu algısının şekillenmesi ve kamuoyunun anketler, istatistikler ve çeşitli raporları anlama süreçleri üzerine Michigan Üniversitesi’nde doktora çalışmaları yapan 2012 psikoloji mezunumuz Ozan Kuru ile doktora çalışmaları ve yakın zamanda kazandığı ödüller hakkında konuştuk.

Müzede bir gün: Rahmi M. Koç Müzesi gezisi
Haziran 2017, Pazar

İçindeki çocuğu yaşatan mezunlarımız 3 Haziran’da Fenerbahçe Vapuru’nda çay-simit ile başlayıp rehberli tur ile devam eden Rahmi M. Koç Müzesi gezisinde keyitli bir gün geçirdiler.

Yaza taze bir başlangıç
Mayıs 2017, Cuma

Mezunlarımız 25 Mayıs’ta KoçPera’da harika bir parti ile yaza taze bir başlangıç yaptılar. Evrencan Gündüz’ün canlı performansı ile renk kattığı gecenin video ve fotoğraflarını görebilirsiniz.

Habere Git
İzmirli mezunlar 33. kez buluştu: Seviyorsak sebebi var!
Mayıs 2017, Perşembe

2011’den bu yana düzenli etkinlikler gerçekleştiren İzmirli mezunlarımız 33. kez bir araya geldiler. İzmir mezun temsilcimiz Özüm İlter’03 İzmir grubunu ve buluşmaları anlattı. Etkinliklere katılan mezunlarımıza da mikrofon uzatan Özüm bu buluşmaların mezunlarımıza ne ifade ettiğini sordu. İzmir’de yaşayan tüm mezunlarımı İzmir grubumuza dahil olmaya davet ediyoruz.

Gülşah Bilen’den İsveç’te Eğitim: SwedenEdu
Mayıs 2017, Çarşamba

2013 İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat bölümü mezunumuz Gülşah Bilen İsveç’te aldığı eğitim sonrası kurduğu SwedenEdu ile bilgi ve deneyimlerini İsveç’te üniversite eğitimi almak veya yüksek lisans yapmak isteyen herkese ücretsiz olarak aktarıyor.

Habere Git
2013 mezunları İlayda Soylu ve Ayda Timer’den mütevazı bir güzellik: Elia Sunglasses
Mayıs 2017, Perşembe

Türkiye’ de tamamen el işçiliğiyle üretilen ilk güneş gözlüğü markalarından biri olan Elia Sunglasses’ın kurucuları 2013 mezunlarımız İlayda ve Ayda ile biraraya geldik. Farklı ürün arayışında olan ve zor beğenenler mezunlarımız sipariş üzerine kendi tasarımlarını, renklerini seçebilir ve kendi tarzlarını yaratabilirler.

İlk öğrencilerimizden: Karel Franco Valansi’98
Nisan 2017, Pazar

Üniversitemizin ilk öğrencilerinden Karel Franco Valansi’98 ‘En Huzurlu An’ adlı öyküsü ile Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Öykü Yarışmasında birinci oldu. Aldığı ödül sonrası biraraya geldiğimiz Karel ile gazetecilik kariyeri, edebiyata ilgisi ve Koç Üniversitesi’nin ilk günleri hakkında konuştuk.

İlk öğrencilerimizden: Karel Franco Valansi’98
Nisan 2017, Pazar

Gül Aslan’dan Mumu Dizayn
Nisan 2017, Cumartesi

Dünyada İnovasyon Yöneticiliği Sertifikası’nı (Certified Innovation Manager - IAOIP) alan ilk kişiler arasında olan 2002 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Gül Aslan ile biraraya geldik, Koç Üniversitesi yıllarını ve kurumsal hayattan girişimciliğe uzanan kariyer hikayesini konuştuk. Risk yönetimi konusunda uzman olan Gül, kurumsal hayattan taşıdığı tecrübeleri aktardığı Mumu Dizayn’ı anlattı.

Habere Git
Havalar ısınıyor, yaz geliyor!
Nisan 2017, Perşembe

KÜMED ve KÖLMED olarak tüm Koçluların bir arada olacağı partimizde, KoçPera’da “Yaza Merhaba” diyoruz. Dans etmeden duramayacağınız müzikler, Kutumubu ile photo booth’da eğlenceli kareler, sürprizler, nefis atıştırmalıklar ve kokteyllerle KoçPera Teras’ın tadını çıkarıyoruz.