Koç Üniversitesi 25’inci mezunlarını verdi, Anadolu Bursiyeri Zafer Çavdar okul birincisi oldu.
October 2019, Thursday

Koç Üniversitesi’nin “25. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni” Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Bu yıl 1176 öğrencinin diploma aldığı Koç Üniversitesi’nde, Anadolu Bursiyeri olarak eğitim gören Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Zafer Çavdar okul birincisi oldu.

Haliç’te dostluk kupası heyecanı yaşandı.
September 2019, Tuesday

Koç Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi kürek takımları, geleneksel hale gelen “Haliç Dostluk Kupası” için yarıştı.

KWORKS’ün Yeni Dönem Hızlandırma Programı’na başvurular başladı.
September 2019, Tuesday

Girişimcilerin sürdürülebilir ve ölçeklenebilir teknoloji girişimleri başlatmalarına destek veren Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS yeni dönem “Hızlandırma Program”ı için başvuruları almaya başladı.

Kule Dergisi 25. Yıl
September 2019, Tuesday

Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM) Açıldı.
September 2019, Tuesday

Sosyal bilimler, tıp ve mühendislik alanlarını bir araya getiren, “Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM) Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Başkanı Naci Ağbal’ın katıldığı törenle açıldı.

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi
September 2019, Tuesday

Koç Üniversitesi’nin 25. yıldönümü ve Anadolu Bursiyerlerinin sayısının 500’e ulaşması şerefine program bağışçıları ve bursiyerler 4 Aralık akşamında özel bir davette bir araya geldiler.

Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Prof. Dr. Metin Sitti’nin oldu.
September 2019, Tuesday

Koç Üniversitesi tarafından, evrensel bilgi birikimine katkıda bulunan başarılı ve öncü bilim insanlarını ödüllendirmek ve bilimin gelişmesini teşvik etmek amacıyla başlatılan, ‘Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası’nın bu yıl üçüncüsü sahibini buldu.

Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.
September 2019, Tuesday

“Mükemmellik merkezi” olma hedefiyle yola çıkan Koç Üniversitesi’nin akademik eğitimdeki öncülüğünü ilke edinen Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY), ilk kitabevini Beyoğlu’nda açtı.

Dijital platformda hayat bulan kurumsal belleğimiz: Koç Üniversitesi Kurumsal Bellek Koleksiyonu (KUCIM)
September 2019, Monday

Suna Kıraç Kütüphanesi, Üniversitemizin 25. Yıl kutlamaları kapsamında Koç Üniversitesi Kurumsal Bellek Koleksiyonu(KUCIM) erişime açıldı.

İşte Geleceğe Armağan Ettiğimiz 18 Anadolu Bursiyerimiz!
September 2019, Sunday

Anadolu Bursiyerleri'ne yaptığınız destekler, 18 büyük hayale ortak oldu.

Ülkemizin Geleceği için Koşuyoruz
September 2019, Saturday

Mezunlarımız, hocalarımız, öğrencilerimizi ve KU dostlarımız bu yıl da Anadolu Bursiyerleri için koşuyorlar. Maratonda koşan mezunlarımız adına gelecek bağışları başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerin kaliteli eğitime erişmesi için Mezun Sınıfı Fonları’na aktarıyoruz.

Anadolu Bursiyerlerimize sıcak bir karşılama
September 2019, Friday

Bu ay KoçPera’da Anadolu Bursiyerlerimizi ağırladık. “Mezunlar Anadolu Bursiyerleri” olarak aramıza kattığımız on sekiz parlak gencimizle mezunlarımızı bir araya getirerek öğencilerimize içten bir ‘hoş geldin’ demiş olduk.