Latest Achievements: FT Executive MBA Rankings 2021 & AMBA Re-accreditation
Kasım 2021, Pazartesi

We are thrilled to share with you the wonderful news from our Graduate School of Business and the College of Administrative Sciences and Economics.

Koç Üniversitesi’ne Yükseköğretim Kalite Kurulu’ndan 5 Yıl Tam Akreditasyon
Kasım 2021, Pazartesi

Mükemmeliyet merkezi olma hedefiyle eğitim veren Koç Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) “Kurumsal Akreditasyon Programı” kapsamında 5 yıl süreyle “tam akreditasyon” almaya hak kazandı.

GAZİNO’22 / Yeni Yıl Partisi
Kasım 2021, Pazartesi

Uzun bir aradan sonra KoçPera'da tekrar yeni yılı kutluyoruz.1920'lerden 2020'lere sizi müzikal bir zaman yolculuğuna davet ediyoruz.

Habere Git
Yeni KUMED Yönetim Kurulu Üyeleri Belli Oldu.
Kasım 2021, Pazartesi

18 Kasım 2021 Perşembe günü yapılan Genel Kurul Seçimlerinin ardından yeni KUMED Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Bir önceki dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Begüm Yalçın’08 başkan seçildi. Çeşitli mezuniyet yıllarının temsil edildiği ve her alanda çeşitlilik ve eşitliğe önem veren yeni Yönetim Kurulu, mezun camiamızın gelişmesi için çalışmaya hazır!

Kevin Sezer’15 ile “The Roof Agency” Hakkında Röportaj
Kasım 2021, Pazartesi

2015 İşletme mezunumuz Kevin Sezer ile öğrencilik yıllarını ve ABD'de kurmuş olduğu deneyim ajansını (The Roof Agency) konuştuk. Mezunumuz Kevin Sezer'15 ile gerçekleştirdiğimiz bu keyifli sohbetin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

KÜ Çocuk Kitap- Seyahatler ve Kaşifler Atlası
Ekim 2021, Çarşamba

Isabel Minhós Martins’in kaleme aldığı ve Bernardo P. Carvalho’nun çizimlerinin eşlik ettiği Seyahatler ve Kâşifler Atlası’ Koç Üniversitesi Çocuk’ta (KÜ Çocuk) yayımlandı.

Yeni KUMED Genel Sekreteri Enver Murat Güçlü’08 ile Röportaj
Ekim 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2008 mezunlarından Enver Murat Güçlü ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Yeni KUMED Genel Sekreteri Enver Murat Güçlü'08'in öğrencilik yılları ve yeni görevi hakkındaki sohbetimizin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

KUMED Olağan Genel Kurul Toplantısı
Ekim 2021, Çarşamba

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 4 Kasım Perşembe saat 19:30'da İstiklal Caddesi No:181 Beyoğlu adresindeki Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde yapılacaktır.

Kitap- Girişimci Devlet
Eylül 2021, Salı

Dünyanın en etkili ekonomistlerinden biri kabul edilen Mariana Mazzucato’nun kaleme aldığı “Girişimci Devlet”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bu çalışmasında Mazzucato, devletin ekonomideki rolüne ilişkin tartışmayı ideolojiden uzak bir yaklaşımla yeni bir çerçeveye oturtmayı amaçlıyor.

Hayallerinin Peşinde İki Mezun: Soner Aydemir’12 ve İkbal Namlı’14 ile Röportaj
Eylül 2021, Salı

Oyun sektöründeki hayallerini takip eden 2012 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Soner Aydemir ve 2014 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz İkbal Namlı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Dream Games'in kurucularından olan Soner Aydemir'12 ve İkbal Namlı'14 ile oyun sektörüne giriş serüvenlerini konuştuk. Yakın zamanda ciddi bir yatırım alan Dream Games'i yakından tanımak için detayları röportajımızda bulabilirsiniz.

Koç Üniversitesi 26 ve 27’nci Dönem Mezunlarını Verdi
Haziran 2021, Pazartesi

Koç Üniversitesi’nin “26 ve 27. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni” çevrimiçi canlı olarak gerçekleştirildi

Habere Git
Mentor Mezun Ağı 2020-2021 Dönemi Tamamlandı.
Haziran 2021, Pazartesi

Koç Üniversitesi öğrencilerinin profesyonel hayata geçişlerini kolaylaştırmak için planan Mentor Mezun Ağı Programı, 2020-2021 Dönemi'ni noktaladı.