Mezunlar Filmini İzlediniz mi?
Mart 2013, Cuma

2003 Sosyoloji mezunumuz Kuntay Alpman'ın 2004 Ekonomi mezunumuz Kerem Özerdoğan ile birlikte çektiği üniversitemizin yeni tanıtım filmi mezunlarımızın üniversite sonra çizdikleri yollara dair oldukça samimi izler sunuyor.

KUrBAĞ Buluşmaları #2
Mart 2013, Perşembe

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği KUrBAĞ BULUŞMALARI #2 Şirket Birleşmeleri ve Satın almaları – Mergers & Acquisitions alanında yapıldı.

İpleri elinde tutmak: Selçuk Artut
Mart 2013, Salı

Koç Üniversitesi 1999 mezunu Selçuk Artut, akademisyenlikten girişimciliğe, müzikten sanata geniş bir skala üzerinde eğlenceli bir kariyer yolculuğu yaşıyor.

İngiltere'de yaşayan mezunlar buluştu.
Şubat 2013, Cumartesi

Mezunlarımız arasındaki iletişimi oluşturmak ve dayanışmayı arttırmak amacıyla farklı şehir ve farklı ülkelerde yaşayan mezunlarımızı bir araya getiren buluşmalarımız Londra buluşmasıyla devam etti.

CERN’de bir Koçlu: Cenk Yıldız
Şubat 2013, Cuma

2005 Fizik bölümü mezunumuz Cenk Yıldız parçacık fiziği ile ilgili araştırmalarını CERN'de sürdürüyor. Kariyeri ve CERN deneyimi ile ilgili Cenk'le keyifli bir sohbet ettik.

Uzman Psikolog mezunlarımızdan yeni bir kitap: Mutlu Çocuk Mutlu Yetişkin
Şubat 2013, Cuma

2005 Psikoloji bölümü mezunlarımız Açelya Şahin Fırat ve Aslı Kızıltoprak Tuna Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından hazırlanan Okul döneminde karşılaşılabilecek problem alanları ve başa çıkma yöntemleri isimli kitabın iki ayrı bölümünü yazdılar. Okul döneminde çocuğu olan anne-baba mezunlarımızın ilgisini çekebileceğini düşündüğümüz bu kitapla ve kariyerleri ile ilgili olarak Uzman psikologlar Açelya ve Aslı ile mezunlarımız için görüştük.

Çocuklarda dil gelişimi üzerine mezunumuz Özlem Ece Demir’04 ile keyifli bir sohbet
Şubat 2013, Cuma

2004 Psikoloji mezunumuz Özlem Ece Demir Koç Üniversitesi yayınlarından çıkan 'Ana Babalık: Kuram ve Araştırma' adlı kitapta Aylin Küntay ile Dil ve İletişim Becerilerinin Gelişiminde Ana Baba Etkileri başlıklı bölümüyle yer aldı.

Ankaralı mezunlar buluştu.
Şubat 2013, Çarşamba

Ankara'da yaşayan mezunlarımız geçen yılki ilk buluşmanın ardından yeniden buluştu. Küçük bir grubun bir araya geldiği buluşmada bundan sonrası için neler yapılabileceği ve aktivite planı konuşuldu. Bahar döneminde daha geniş katılımlı ve çevre illeri de kapsayan bir buluşmanın planları yapıldı.

Koç Üniversitesi mezunları networking buluşmaları başladı.
Ocak 2013, Perşembe

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği 31 Ocak Perşembe akşamı ilk Business and Networking etkinliğini gerçekleştirdi.

10. ve 15. Mezuniyet Yılı Kutlamaları
Aralık 2012, Salı

Mezuniyetinin 10. yılını kutlayan 2002 mezunları ve 15. yılını kutlayan 1997 mezunları İstinye Kampüsü'nde özel bir kutlama yemeği ile bir araya geldiler. Mezunlar Derneği adına Nur Erdem Özeren ile dönem mezunları adına Ece Kumkale ve Sema Akboğa duygu ve düşüncelerini bizimle paylaştılar.

EGİAD’ın yönetiminde üç Koçlu
Aralık 2012, Çarşamba

Ege Genç İşadamları Derneği'nin Aralık ayında yapılan genel kurulunda 2001 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Seda Kaya derneğin ilk kadın başkanı olarak, 2003 Sosyoloji mezunumuz Özüm İlter Demirci ve halen Executive MBA programında eğitimini sürdüren Sena Zorlu yönetim kurulu üyesi olarak seçildiler. Seda ve Özüm ile iş yaşamları, İzmir'deki Koç mezunları ve EGİAD maceraları hakkında konuştuk.

Maraton’dan daha fazlası…
Aralık 2012, Çarşamba

İşletme 2005 mezunumuz Beril Başlıgil, 11 Kasım 2012 Pazar günü gerçekleştirilen 34. Avrasya Maratonu'nda 42KM 195M koşarak ilk maratonunu tamamladı! Ama onun bu ilk maratonu sadece koşmaktan ibaret değildi... Adım Adım Oluşumu ile beraber bir kahramanın hayallerini gerçekleştirdiler ve bir şampiyon yarattılar: Martin!