Sosyal Sorumluluk alanında tutkulu, deneyimli ve yenilikçi bir mezun: Aslı Yantra’11
Haziran 2015, Cuma

2011 Ekonomi mezunlarımızdan Aslı Yantra ile sosyal sorumluluk projeleri ve kurucusu olduğu Sarıyer LEO kulübü hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Aslı’nın bu konudaki motivasyonu, enerjisi ve tecrübelerini siz mezunlarımızla da paylaşmak istedik.

SalıCaz! Sahnesinde bir Koçlu: İpek Aktar’04
Haziran 2015, Perşembe

Bahar aylarında Koç Üniversitesi öğrencileri ve çalışanlarını caz müziği ile buluşturan SalıCaz! etkinlik serisinde ilk defa bir mezunumuz sahne aldı. 2004 İşletme Bölümü mezunumuz İpek Aktar ile müzik serüvenini konuştuk.

Mezunlarımız İsviçre’de ilk defa buluştu!
Mayıs 2015, Cuma

9 Mayıs akşamı Zürih’te ilk defa gerçekleşen mezunlar buluşması İsviçre’nin farklı şehirlerinde yaşayan tüm mezunlarımızın bir araya gelmesini sağladı.

Yaza Merhaba demek için, 4 Haziran'da KoçPera'da buluşuyoruz.
Mayıs 2015, Perşembe

Güzel hava ve canlı müzik keyfini açık havada yaşayalım... Tüm mezunlarımızı bekliyoruz...

Hocalardan Dinleyelim 1- Prof. Ali Çarkoğlu
Mayıs 2015, Cuma

Hocalardan Dinleyelim etkinliklerinin ilkinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Ali Çarkoğlu “Haziran'15 Seçimlerine Giderken Kamuoyu Dinamikleri” başlıklı konuşması ile oy verme davranışı, parti sistemleri ve siyasi partiler, sosyal sermaye, kamuoyu ve Türk politikası konularındaki deneyim ve çalışmalarını paylaşarak, Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesinde mezunlarımıza bir seçim çerçevesi sunacak.

Boston’da Mezunlar Buluşması
Mayıs 2015, Pazar

Uluslararası Programlar Ofisimiz, Boston'a gerçekleştireceği seyahati sırasında Boston'da yaşayan mezunlarımızla bir araya gelecek. 29 Mayıs Cuma akşamı Boston'da gerçekleşecek buluşmaya Boston çevresinde yaşayan tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Güven Bölükbaşı’05: Bilişim ve Sosyal Sorumluluk Arasındaki Köprü
Mayıs 2015, Pazartesi

2005 Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz Güven Bölükbaşı ile bilişim alanındaki çalışmaları ve programlama deneyiminin sosyal sorumluluk projeleri ve bağış kültürünün geliştirilmesine yönelik katkılarını konuştuk.

Hemşirelik Mezunları KoçPera’da Buluştu
Nisan 2015, Pazartesi

Hemşirelik Yüksekokulu mezunlarımız hocalarımız ve son sınıf öğrencilerimizla 27 Nisan akşamı KoçPera’da buluştu. Okulumuzla ilgili heyecan verici haberlerin de paylaşıldığı bu güzel geceyi 2008 mezunumuz ve KUMED yönetim kurulu üyemiz Begüm Yalçın anlattı.

Fen Fakültesi Mezunları Bir Aradaydı
Nisan 2015, Pazartesi

20 Nisan’da KoçPera’da gerçekleşen ilk Fen Fakültesi Mezunlar Buluşması’nı Fizik bölümü 2002 mezunumuz Sarper Özharar anlattı.

Koç Üniversitesi’nden bir milletvekili adayı: Aysu Bankoğlu’12
Nisan 2015, Perşembe

Bartın’da önseçimleri geçerek milletvekili adayı olan 2012 Hukuk Fakültesi mezunumuz ve Kamu Hukuku Yüksek Lisans öğrencimiz Aysu Bankoğlu ile siyasete atılma ve milletvekili adayı olma serüvenini konuştuk.

Hemşirelik Yüksekokulu Mezunlar Buluşması!
Nisan 2015, Cuma

Mezunlarımız aynı bölümden mezun olan arkadaşları ve hocalarıyla tekrar bir araya gelirken, pek yakında mezunlar ailesine katılacak son sınıf öğrencilerimizi de tanıyacaklar.

Fen Fakültesi Mezunları ve Hocaları Buluşuyor
Nisan 2015, Perşembe

20 Nisan 2015 tarihinde Üniversitemizin İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Merkez Han binasındaki Mezunlar Derneği Lokali’nde 19:30’da buluşarak tüm mezunlarımız ve öğretim kadromuzla birlikte özlem gidermeyi ve deneyimlerimizi paylaşmayı çok arzu ediyoruz.