KUMED ailesini, KoçAilem imkanlarıyla buluşturmanın sevincini ve gurunu yaşıyoruz!

Bu ayrıcalıklı dünyanın bir parçası olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Bütün üyelerimizi bekliyoruz.

Sevgili KUMED’liler, KoçAilem’li olmak için;

• Öncelikle Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği üyesi olduğunuzdan ve derneğe herhangi bir aidat borcunuzun olmadığından emin olunuz. KÜME üzerinden üyeliğinizi kontrol etmek için tıklayın!
  • 1 Haziran 2022’den itibaren kocailem.com sitesinden veya kocailem mobil uygulaması üzerinden Diğer Üyelikler sekmesinden bilgilerinizi girip başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Seçenekler arasından KU MEZUN’u seçmeniz gerekiyor. Şirket bilgisi olarak Koç Üniversitesi MezunlarDerneği otomatik gelecektir.  Yönergeleri takip ederek güncel kişisel bilgilerinizi girdikten sonra başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Ad, soyad vb. değişiklikler varsa güncel ve resmi olan kimlik bilgilerinizle başvurunuzu yapmalısınız. Bu tarz önemli bilgileri kume.ku.edu.tr mezun veritabanımızdaki kendi profilinizde de güncellemenizi rica ederiz.
  • Başvurunuz tamamlandıktan sonra KUMED yönetici paneline düşecek ve KUMED tarafından onaylandığında KoçAilem üyeliğiniz aktif olacak. Teyit etmek için kumed@kocmezunlar.org’a mail atabilirsiniz.
  • Önceden KoçAilem üyeliğiniz varsa ve şu an pasifse “sistemde üyeliğiniz bulunmaktadır” diye uyarı alırsınız.  Eski üyeliğinizi tekrar aktif etmek için KoçAilem 444 0 447’yi arayarak iletişime geçebilirsiniz.  Eski üyeler için KoçAilem Çağrı Merkezi, KUMED’den onay alacaktır. Ardından üyeliğiniz aktif olacaktır.
  • Üyeliğiniz aktif olduktan sonra YapıKredi/KoçAilem tarafından aranacak, KoçAilem üyeliğinizin başladığı bilgisi verilecek ve KoçAilem kart talebiniz alınacaktır.
  • Dilerseniz bu aramayı beklemeden de kocailem.com veya KoçAilem mobil üzerinden üye girişi yapmayı deneyebilir, üyelik girişi yapabildiğinizi gördükten sonra YapıKredi internet, mobil veya şube üzerinden KoçAilem kart talebinde de bulabilirsiniz.
  • Önemli Not:

• *2022 yılı KoçAilem yıllık üyelik bedeli (177₺) dernek üyeleri için ilk yıl hediyesi olarak tamamen KUMED tarafından karşılanacaktır.
    • **2023 yılında ise üyelik bedelinin yarısını KUMED yatıracak, kalan yarısı KoçAilem üyesi olan veya olmak isteyen dernek üyeleri tarafından ödenecektir.
    • ***Koç Grubu şirketlerinde çalışmayan ve KoçAilem üyesi olmak isteyen Koç Üniversitesi mezunlarının KoçAilem sistemine girebilmesi için KUMED üyeliği zorunludur.
    • ****2023 KoçAilem üyelik bedeli KoçAilem tarafından belirlenecektir.