GAMING WEEK

Haziran 18, 2021

Yapmış olduğumuz anketlere göre karşınızda KUMED Gaming Week!

Gaming Week’te neler mi var?

Counter Strike’da Ace atabilir, FIFA’da 90’a gol atabilir, PUBG Mobile ‘da sona kalabilir ve Tavla’da zar tutamayan en şanslı oyuncu olabilirsin.

11-12-13 Haziranda KUMED Gaming Week’e katıl, birbirinden değerli ödülleri kaçırma!

ÖDÜLLER

1- CS GO Kazananları İçin:

• Şampiyon olan oyuncumuza 1500 TL değerinde hediye çeki,
  • İkinci olarak oyunu bitiren oyuncumuza 750 TL değerinde hediye çeki,
  • Üçüncü olarak oyunu bitiren oyuncumuza 500 TL değerinde hediye çeki veriyoruz.

*** CS GO Turnuva kuralları ve detaylar için tıklayın.

2- Fifa Kazananları İçin:

• Şampiyon olan oyuncumuza SONY PS4 Dualshock Controller Oyun Kolu v2
  • İkinci olarak oyunu bitiren oyuncumuza OPPO Enco w31 TWS WIRELESS Kulaklık
  • Üçüncü olarak oyunu bitiren oyuncumuza 100 TL değerinde hediye çeki veriyoruz.

*** Fifa Turnuva kuralları ve detaylar için tıklayın.

3- PUBG Kazananları İçin:

• Şampiyon olan oyuncumuza OPPO Enco w31 TWS WIRELESS Kulaklık,
  • İkinci olarak oyunu bitiren oyuncumuza JBL Clip 3 Taşınabilir Hoparlör

*** PUBG Turnuva kuralları ve detaylar için tıklayın.

4- Tavla Oyunu Kazananları İçin:

• Şampiyon olan oyuncumuza JBL Clip 4 Taşınabilir Hoparlör
  • İkinci olarak oyunu bitiren oyuncumuza JBL Clip 3 Taşınabilir Hoparlör

*** Tavla oyunu kuralları ve detaylar paylaşılacaktır.

🔔Bu turnuvada seyirciler de kazanıyor! @Kocmezunlar ve @Ku_esports instagram hesabını takip et, çekilişe katıl, arkadaşını tagle JBL FLIP ESSENTIAL Kablosuz Hoparlör’ün sahibi ol!

📣Kayıt için son gün 10 Haziran. Oyun ödülleri ve detaylar için @kocmezunlar instagram ve discord kanallarımızı takip edebilirsiniz.

• *Kaydolan mezun veya öğrencilerimiz ile 10 Haziran akşamı iletişime geçerek, katılmış oldukları oyun turnuvası hakkında detaylar paylaşılacaktır. Whatsapp ve discord kanalı üzerinden iletişim kurulacaktır.
  • *KU öğrencilerinin turnuvaya katılmak için ku uzantılı mail adreslerini kullanmaları gerekmektedir
  • Ödül renkleri değişiklik gösterebilir.

📣İndirim kodlarının kullanılabilmesi için 18 yaşından büyük olunması ve MediaMarkt CLUB üyesi olunması gerekiyor. Üyelik ücretsizdir ve aşağıdaki linkten yapılabilir;

Görüşmek üzere!

KUMED & KU E-Spor Kulübü

*Bu turnuvanın ödüllerine MediaMarkt sponsor olmuştur.