Her sene tüm partner okulların katılımıyla gerçekleştirilen CEMS mezuniyet töreninin sonuncusu 9 Aralık 2023’te İngiltere’nin önde gelen işletme okullarından olan, London School of Economics ev sahipliğinde gerçekleşti. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nün de içinde olduğu, dünyanın dört bir yanındaki 33 en iyi işletme okulundan 869 öğrenci Londra’da düzenlenen görkemli bir törenle mezun oldu. Tüm CEMS mezunlarımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz!

CEMS Hakkında

CEMS, dünyanın en iyi 33 işletme okulunun, 70’ten fazla kurumsal partnerin (çok uluslu şirketler) ve 8 sosyal partnerin (STK’lar) oluşturduğu küresel bir ağdır. Bu ağ, CEMS Uluslararası Yönetim Yüksek Lisansı (MIM) aracılığıyla, uluslararası iş liderlerinin gelecek nesillerini eğitmeyi ve hazırlamayı amaçlamaktadır.

CEMS MIM programı, iş kararlarında kişisel ve sosyal sorumluluğu vurgular; etik düşünce, kişisel bütünlük ve sosyal çeşitliliğe saygıyla şekillenmiş liderlik ve vatandaşlık prensiplerine odaklanır. Program, öğrencilere uluslararası iş ortamını anlamalarına ve yönetmelerine yardımcı olurken, onları sınır ötesinde ve çok uluslu ekipler içinde insanları yönetme konusunda bilgi, beceri ve ağ ile donatır. Ayrıca, çeşitli alanlarda gerçek iş sorunlarıyla başa çıkmalarına yardımcı olur.

https://gsb.ku.edu.tr/programs/full-time-programs/cems-mim/cems-master-of-science-in-international-management-mim/