12 Aralık 2013 

Tüzük gereği iki senede bir kez yapılan Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 12.12.2013 Perşembe günü, Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nin Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

2012-2013 çalışma döneminin Başkanı Seçil Kınay, bu dönem yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve yeni dönem planlarını anlattı. Toplantıda, 2014-2015 döneminde görev alacak Yönetim Kurulu Başkanı ile Yönetim ve Denetleme Kurulları üyelerinin seçimi yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığına tek aday olarak giren Seçil Kınay oy birliğiyle iki sene için daha Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. 2004 senesinde Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olan Seçil, Yüksek Lisansını da 2008 senesinde yine Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri ve Kültürel Miras Yönetimi bölümünde tamamladı.

Başkan Seçil Kınay iki yıllık süre için seçildiği dönemdeki hedef ve projelerini katılımcılarla paylaşırken, Yönetim Kurulunun tüm toplantılarının sadece o gün seçilen üyelere değil tüm Dernek üyelerine açık olduğunu özellikle belirterek üyeleri dernekte daha aktif olmaya davet etti.

2014-2015 Yönetim ve Denetim Kurullari için lütfen tıklayın.