18 Kasım 2021 Perşembe günü yapılan Genel Kurul Seçimlerinin ardından yeni KUMED Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Bir önceki dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Begüm Yalçın’08 başkan seçildi. Çeşitli mezuniyet yıllarının temsil edildiği ve her alanda çeşitlilik ve eşitliğe önem veren yeni Yönetim Kurulu, mezun camiamızın gelişmesi için çalışmaya hazır!

1995 yılında ilk mezunlarımız tarafından kurulan Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği, Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği her geçen yıl daha da güçlenerek başarılarını arttırmayı hedefliyor. COVID-19 pandemisinin etkisiyle zorlu geçen bir dönemde Nesim Mizrahitokatlı’06’nın önderliğinde “Hibrit Dünyada Güneş Batmayan KUMED” sloganıyla mezun camiamızı yalnız bırakmamak için çalışan KUMED, yeni yönetimle birlikte hedeflerini büyüterek çalışmaya aynı enerjiyle devam edecek.

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin 18 Kasım 2021 Perşembe günü gerçekleşen Olağan Genel Kurulu neticesinde başkan seçilen 2008 mezunumuz Begüm Yalçın 10 yıldan beri dernekte çeşitli görevlerde bulunmuş ve derneğin çeşitli projelerinde katkı sağlamıştır. KUMED yeni yönetimiyle birlikte almış olduğu bayrağı kurumsal geleneklerine bağlı kalarak, katılımcı ve sürdürülebilir yeni projelerle Koç Üniversitesi Mezunlar Camiasının gurur duyacağı bir dernek olarak çalışmalarına devam edecektir.

Bu yönetim kurulunda yer alarak 2021 – 2023 Döneminde görev yapacak üyeleri mezunlarımızla tanıştırmaktan gurur duyarız:

Begüm Yalçın’08 Başkan
Melda Çele’03 Başkan Yardımcısı
Cansu Taş’14 Yazman
Murat Satılmış’08 Sayman
Nesim Mizrahitokatlı’06 Yönetim Kurulu Üyesi
Ezgi Yılmaz’10 Yönetim Kurulu Üyesi
Özgür Kaya’04 Yönetim Kurulu Üyesi
Hazal Er’13 Yönetim Kurulu Üyesi
Ediz Ertürk’09 Yönetim Kurulu Üyesi
Levent Kayın’17 Yönetim Kurulu Üyesi
Elif Şerifoğlu’10 Yönetim Kurulu Üyesi
Emine Ayşe İnal’06 Yönetim Kurulu Üyesi
Hasan Kaan İnanç’19 Yönetim Kurulu Üyesi
Emre Doğru’19 Yönetim Kurulu Üyesi
Veysel Onur Kaynar’15 Yönetim Kurulu Üyesi
Tuğçe Uludağ’17 Yönetim Kurulu Üyesi
Asena Züleyha Dirican’14 Yönetim Kurulu Üyesi
Ayda Kebapçı’06 Yönetim Kurulu Üyesi
Yasemin Peker’17 Yönetim Kurulu Üyesi
Serhan Vardarlı’03 Denetleme Kurulu Başkanı
Arca Akalın’10 Denetleme Kurulu Üyesi
Feyza Gür’03 Denetleme Kurulu Üyesi
Behiye Gökceli’19 Denetleme Kurulu Üyesi
Merve Arabacı’19 Denetleme Kurulu Üyesi
Vorga Can’18 Denetleme Kurulu Üyesi