Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Kariyer Gelişim Merkezi ve öğrenci kulüpleri iş birliğinde düzenlenen Mezun Panelleri’nde, belirli sektör ve alanlarda çalışan ya da belirli bölümlerde eğitim almış mezunlarımızı ağırlıyor ve öğrencilerimizle buluşturuyoruz. 2019- 2020 akademik yılı içerisinde şu ana kadar üç Mezun Paneli ile on mezunumuzu öğrencilerimizle çevrimiçi etkinlikle bir araya getirdik.

Her dönem Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirdiğimiz Mezun Panelleri’ni, pandemi süresince çevrimiçi olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Panellerimizde, mezunlarımız üniversitedeki deneyimlerini ve kendi kariyer hikayelerini öğrencilerimizle paylaşıyor. Mezunlarımız, konuşmalarını yaptıktan sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtlıyorlar. Mezun ve öğrenci bağlarını güçlendirdiğini düşündüğümüz bu etkinlik serisi, güçlü bir camia kültürü oluşturmayı da hedeflemektedir.

Bu dönem Elektrik Elektronik Mühendisliği Mezunlar Paneli, Danışmanlık Alanında Çalışan Mezunlar Paneli, Mühendislik Fakültesi Mezunlar Paneli çevrimiçi olarak gerçekleşti. Deneyimlerini öğrencilerimize aktarmak için zaman ayıran ve panellerimize katkıda bulunan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve IEEE iş birliğinde gerçekleşen Elektrik Elektronik Mühendisliği Mezunlar Paneli, 11 Kasım Çarşamba günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe konuşmacı olarak Özgür Kaya, Emre Özdemir ve Muhammet Sait Kırılmaz katıldı.

Özgür Kaya’04 – Managing Director – GlakoLens

Emre Özdemir’06 – Senior Project Manager – Huawei

Muhammet Sait Kırılmaz’20 – Masters Student – Koç University

Danışmanlık Alanında Çalışan Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve İşletme Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Danışmanlık Alanında Çalışan Mezunlar Paneli, 12 Kasım Perşembe günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe konuşmacı olarak Selin Uysal, Gökhan Gümüşlü, Süleyman Onay ve Onur Mumcu katıldı.

Selin Uysal’14 – Kurucu – ArcheThink Danışmanlık

Gökhan Gümüşlü’97 – Region Business Consulting Leader – EY

Süleyman Onay’11 – Principal – Boston Consulting Group

Onur Mumcu’03 – Şirket Ortağı – McKinsey & Company

Mühendislik Fakültesi Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Kadın Mühendisler Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Mühendislik Fakültesi Mezunlar Paneli, 19 Kasım Perşembe günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe konuşmacı olarak Nihal Dindar, Ceyda Kasımoğlu, ve Sanem Kaymakçı Kayandan katıldı.

Nihal Dindar’06 – Associate Partner – Mc Kinsey Company

Ceyda Kasımoğlu’05 – Program & Project Manager – Cisco

Sanem Kaymakçı Kayandan’10 – Innovation Project Manager – Henkel

Gelecek Mezun Panelleri

Kültür ve Sanat Mezunlar Paneli

Sivil Toplum ve Sosyal Etki Mezunlar Paneli

Psikoloji Mezunlar Paneli

Bilgisayar Mühendisleri Mezunlar Paneli