Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Kariyer Gelişim Merkezi ve öğrenci kulüpleri iş birliğinde düzenlenen Mezun Panelleri’nde, belirli sektör ve alanlarda çalışan ya da belirli bölümlerde eğitim almış mezunlarımızı ağırlıyor ve öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Dönem içerisinde şu ana kadar on Mezun Paneli ile yirmi dokuz mezunumuzu öğrencilerimizle çevrimiçi etkinlikle bir araya getirdik.

Her dönem Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirdiğimiz Mezun Panelleri’ni, pandemi süresince çevrimiçi olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Panellerimizde, mezunlarımız üniversitedeki deneyimlerini ve kendi kariyer hikayelerini öğrencilerimizle paylaşıyor. Mezunlarımız, konuşmalarını yaptıktan sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtlıyorlar. Mezun ve öğrenci bağlarını güçlendirdiğini düşündüğümüz bu etkinlik serisi, güçlü bir camia kültürü oluşturmayı da hedeflemektedir.

Bu dönem gerçekleştirilen panellerin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Etkinliklerimize katkı veren tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve IEEE iş birliğinde gerçekleşen Elektrik Elektronik Mühendisliği Mezunlar Paneli, 11 Kasım Çarşamba günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Özgür Kaya’04, Emre Özdemir’06 ve Muhammet Sait Kırılmaz’20 katıldı.

Detaylı Bilgi

Danışmanlık Alanında Çalışan Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve İşletme Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Danışmanlık Alanında Çalışan Mezunlar Paneli, 12 Kasım Perşembe günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Selin Uysal’14, Gökhan Gümüşlü’97, Süleyman Onay’11 ve Onur Mumcu’03 katıldı.

Detaylı Bilgi

Mühendislik Fakültesi Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Kadın Mühendisler Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Mühendislik Fakültesi Mezunlar Paneli, 19 Kasım Perşembe günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Nihal Dindar’06, Ceyda Kasımoğlu’05, ve Sanem Kaymakçı Kayandan’10 katıldı.

Detaylı Bilgi

Bilgisayar Mühendisliği Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve IEEE iş birliğinde gerçekleşen Bilgisayar Mühendisliği Mezunlar Paneli, 24 Kasım Salı günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Cansu Damla Yılmaz’20, Cengiz Öztireli’06 ve Özge Kökçü Kızılca’08 katıldı.

Detaylı Bilgi

Kültür ve Sanat Alanında Çalışan Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Tiyatro Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Kültür ve Sanat Alanında Çalışan Mezunlar Paneli, 25 Kasım Çarşamba günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Aslı Canan Yılmazsoy’09, Deniz Bensusan’17, Enver Murat Güçlü’08 ve Zeynep Dağıştanlı’16 katıldı.

Detaylı Bilgi

Klinik Psikoloji Alanında Çalışan Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Psikoloji Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Klinik Psikoloji Mezunlar Paneli, 27 Kasım Cuma günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Semiha Afyonlu Kaya’10, Şeyma Çavuşoğlu’05, Mine Hasırcı Doğan’08 ve Melis Kısmet’09 katıldı.

Detaylı Bilgi

Sivil Toplum ve Sosyal Etki Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve KU Gönüllüleri Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Sivil Toplum ve Sosyal Etki Paneli, 3 Aralık Perşembe günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Ayşe Ece Durmaz’14, Selimcan Azizoğlu’11 ve Zeynep Kızıldağ’16 katıldı.

Detaylı Bilgi

Mezun Paneli “Deprem”

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Ku Gönüllüleri Kulübü iş birliğinde gerçekleşen un Paneli “Deprem” etkinliği, 10 Aralık Perşembe günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Yrd. Doç Dr. Ali Özgün Konca’00 katıldı.

Detaylı Bilgi

İK Alanında Çalışan Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Psikoloji Kulübü iş birliğinde gerçekleşen İnsan Kaynakları Alanında Çalışan Mezunlar Paneli, 29 Aralık Salı günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak Öykü Karaaslan’07, Ece Çolak’16 ve İlköz Ersoylu’16 katıldı.

Detaylı Bilgi

Hukuk Fakültesi Mezunlar Paneli

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Hukuk Kulübü iş birliğinde gerçekleşen Hukuk Mezunlar Paneli, 4 Ocak Pazartesi günü Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. Etkinliğe konuşmacı olarak İlayda Güneş’13 katıldı.

Detaylı Bilgi